torstai 1. joulukuuta 2016

TÄNÄÄN SE ALKAA!


Nimittäin kauan odotettu joulukalenterin luukkujen avaaminen! :) Tai siis minähän tulen avaamaan pussukoita, kun hommasin itselleni Yves Rocherin joulukalenterin, mikä on tämmöinen järkyttävän painava säkki, jonka sisällä on 24 pientä pussukkaa. 

Yves Rocherin joulukalenterin olisi voinut vaikka koota seinälle mukana tulleiden pyykkipoikien ja narun avulla, mutta luulen, että kissatkin olisivat kiinnostuneita joulukalenteristani, jos nämä pussukat roikkuisivat seinällä. Päätinkin pitää tällä kertaa kosmetiikkapussit alkuperäisessä säkissä.

Viime vuonna kuvasin ja postasin joka päivä luukkujen tuotteet, mutta tänä vuonna en tule tähän pystymään. Olen kaiken valoisan ajan koulussa ennen joululomaa, joten tulen varmaankin kokoamaan monen YR:n pussukan sisällön samaan postaukseen, kunhan saan tuotteet kuvattua valoisalla ajalla. En halua jokaisesta tuotteesta tämmöisiä ällön keltaisia kuvia, mitä tuli esimerkiksi, kun yritin eilen kuvata sisällä YR:n joulukalenteria.

Jokos te olette omasta kalenteristanne ensimmäisen luukun aukaissut? :)
2 kommenttia on "TÄNÄÄN SE ALKAA!"
  1. Ooo aika erikoinen joulukalenteri! En oo ees tienny et YR:lläkin oli tällainen. Jännää nähä mitä sielt paljastuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kiva, että aikuisille on tullut paljon erilaisia ja mielenkiintoisia kalentereita :). YR:n kalenteri varsinkin on ihan hintansa arvoinen :).

      Poista