torstai 12. tammikuuta 2017

HEDELMIEN JA MARJOJEN YHDISTELMÄ


Viikonloppuna päätin hurauttaa vuoden ensimmäisen smoothien NutriBullet blenderilläni. Blenderiin päätyi oikea sekametelisoppa, kun sinne tuli puolet hedelmiä ja puolet marjoja. Ensin arvuuttelin sopisiko marjat hunajameloonin kaveriksi, mutta nyt tiedän sanoa, että sopii. Blenderiin laitoin kolme ruokalusikallista pakastemansikoita sekä kolme ruokalusikallista pakastemustikoita. Marjojen lisäksi blenderiin tuli kahden mandariinin puristettu mehu sekä hunajameloonia. Smoothien väristä ensin ajattelin, että smoothie maistuu ihan mustikoille, mutta ei - smoothie maistui eniten hunajameloonille. En ole itse suuti hunajameloonin ystävä, joten olisin ehkä kaivannut toista päämakua meloonin rinnalle, joten seuraavalla kerralla mustikoita voisi esimerkiksi laittaa hieman enemmän.

Minua hieman harmitti nämä smoothiekuvat, koska toinen smoothie kuva meni aivan keltaiseksi. Näillä kahdella kuvalla oli väliä noin 3 minuuttia ja luonnonvalo oli näillä minuuteilla muuttunut niin paljon, että kaikki kuvat, mitkä otin valmiista smoothiesta, tuli keltaisia. Voi, kun päivät jo pitenisivät ja tulisi lämpimämpi, että tarkenisi mahdollisimman paljon kuvaamaan ulkona.
2 kommenttia on "HEDELMIEN JA MARJOJEN YHDISTELMÄ"
  1. Vastaukset
    1. Tämä smoothie oli kyllä aika herkku, mutta nyt olen viime päivät tehnyt pelkästään marjasmoothieita ja ne ovat pitkästä aikaa maistuneet hyvin :).

      Poista