torstai 5. tammikuuta 2017

INKY BLUE


Minä olen pitkään kironnut kynsilakat, koska minulla on paha tapa, että pureskelen kynsiäni, jonka myötä en ole voinut käyttää kynsilakkojani. Yves Rocherin joulukalenterista tuli kynsilakkoja, mitkä saivat minut taas kaipaamaan pitkiä kynsiä. Silloin päätin, että nyt lopetan kynsien pureskelun vaikka mikä olisi. Lakkasin lyhyet ja rumat kynteni vaalealla kynsilakalla, mikä ei erottunut kunnolla, mutta aina muistutti olemassaolollaan, kun meinasin alkaa pureskelemaan kynsiäni. Tällä konstilla kynnet saivat olla rauhassa ja pikkuhiljaa ne kasvoivat.

Ennen uutta vuotta päätin lakata kynteni hieman tummemmalla lakalla, koska kynnet olivat jo sen verran kasvaneet, etteivät ne näyttäneet ihan kauhean tökeröiltä. Valitsin kynsilakoistani Avonin Inky Blue-sävyisen kynsilakan uutta vuotta varten, koska mielestäni säkenöivä sininen oli kuin tehty uuteen vuoteen. Eihän kynteni vielä kauneimmat mahdolliset ole, mutta alku se on tämäkin :).

Minulla alkaa ensiviikolla harjoittelu, joten näin tummia lakkoja ei töissä voi pitääkään. Aion kuitenkin lakata kynteni jollain vaalealla lakalla jälleen kerran, etten vain taas sorru kynsien pureskeluun.
2 kommenttia on "INKY BLUE"
 1. Täälläkin purtiin kynsiä 19-vuotiaaksi asti. Ihanan sävyinen lakka, ihan täydellisen sininen. Kivaa loppiasviikonloppua Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä huono tapa ja vaikea päästä eroon.. Muistan kuinka ensimmäisen kerran pääsin kynsien pureskelusta eroon 19-20-vuotiaana, kun laitatin rakennekynnet - niitä ei oikein voinut pureskella :D.
   Kivaa viikonloppua sinnekin Tiia <3

   Poista