tiistai 17. tammikuuta 2017

INSTAWEEK 2

Niinhän siinä kävi, että tämä likka on kotona sairaslomalla! En todellakaan olisi tätä flunssaa halunnut tähän väliin, koska muutenkin stressaan työharjoittelusta ja pois jäävät päivät harjoittelusta ovat pois oppimistani asioista. Kääk. Ehkä kuitenkin yritän hillitä paniikkiani, koska ei kipeänä voi töissä olla, joten tämä on elämää... Räkätauti on aiheuttanut taas nenän ihon kuivumisen ja tuntuu, ettei mistään rasvasta ole tarpeeksi apua. Sama pätee myös huuliin ja ennen hyväksi todetut huulirasvat tuntuvat tällä hetkellä aivan turhilta. Voi, kun olisin jo terve!

Viikonloppuna en jaksanut flunssalta tehdä muuta kuin maata sohvalta, joten postauksien toteuttaminen ja kuvaaminen unohtuivat kokonaan. Katsastetaan nyt siis viime viikon Instagram-kuvat, ettei blogi ihan vaivu horrokseen.


1. Aloitin viime viikolla lempikirjasarjani kolmannen kirjan.
2. Maanantai-tiistai välisenä yönä sain unta vain yhden tunnin verran, koska aivoni kävivät ylikierroksilla ensimmäisen harjoittelupäivän jälkeen. Aamulla peilistä katsoikin hieman nuutuneempi Laura.
3. Onneksi sain itseni töissä hieman skarpimman näköiseksi ja hyvin jaksoin painaa 8 tunnin työvuoron.


1. Tammikuun Bette Box.
2. Yhden työaamun naama.
3. Työpäivän jälkeen hetki omaa aikaa pelin ja Redbullin parissa.


1. Perjantaina ystäväni tutustui LOL-drinkkiin, jonka nimesimme hyväksi ystäväksemme Captain Morganiksi. 
2.
3. Kaakaosta tuli kurkkuni pelastus, koska kurkku oli jo niin kipeä, ettei nielläkään oikein tohtinut ja lämmin kaakao tuntui olevan ainut, mikä toi hetkellisen helpotuksen.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti