tiistai 3. tammikuuta 2017

JOULUKUUN LOPPUUN KULUTETUT


Olisi aika kurkata, mitä tuotteita minä käytin joulukuussa roskiin ja löytyikö näistä loppuun kulutetuista, jotain helmiä. Joulukuussa kului ihmeen vähän tuotteita. Kun keräilin maanantaina loppuneet tuotteet yhteen, niin jouduin ihan pinnistelemään muistini sopukoista oliko tässä muka kaikki tuotteet, mitkä loppuivat, koska jotenkin tuntui, että niitä olisi enemmänkin kulunut. 

1. Lumenen LÄHDE geelimaski - Tämä testeri tuli muistaakseni LivBoxin mukana ja tuli nopeasti kokeiluun, koska halusin yksi päivä hemmotella itseäni jollakin naamiolla ja kaapista löytyi ensimmäisenä tämä. Geelimaski oli aivan ihana ja raikas, mutta ehkä ennemmin pidän naamioista, josta kovettuvat iholle. Lumenen maski oli kuitenkin sen verran hyvä, että kyllä tätäkin ehkä tulee tulevaisuudessa ostettua jo ihan senkin takia, että se oli hyvin hellävarainen herkälle iholleni.

2. Lacosten hajuvesi testeri - Nyt en kuollaksenikaan muista, mikä Lacosten tuoksu tämä oli, mutta kuitenkin tuoksutesteri tuli käytettyä loppuun. En ole ikinä ollut Lacosten tuoksujen fani, mutta tämä tuoksu oli ihan ok. Tuoksu ei kuitenkaan säväyttänyt niin paljon, että menisin ostamaan tätä tuoksua normaalissa koossa.

3. Yves Rocherin suihkugeeli - YR:n joulukalenterista tuli tämä karpalon ja mantelin tuoksuinen suihkugeeli, josta kerroinkin jo aikaisemmin, että tuoksu oli liian karpalomainen omaan makuuni. Oli kuitenkin taas kiva kokeilla YR:n suihkugeelejä ja ovathan ne todella hyviä, mutta ei ehkä juuri tällä tuoksulla.

4. Flower by Kenzo-hajuvesi - LivBoxin mukana tuli viime vuoden puolella Kenzon hajuvesitesteri, minkä kulutin heti joulukuun alussa loppuun. Tämä tuoksu oli minulle entuudestaan tuttu, koska olen omistanut tätä samaa tuoksua ainakin yhden normaalin kokoisen hajuvesipullon. Tuoksu oli tosi ihana pitkästä aikaa ja toi vanhoja muistoja mieleen.


1. Palmoliven Strawberry Touch-suihkusaippua - Tämmöinen samanlainen putelo loppui myös marraskuussa ja edelleen olen sitä mieltä, että nämä Palmoliven uutuudet ovat aivan ihania suihkusaippuoita. 

2. L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Clay hoitoaine - Joulukuussa loppui myös tämä hoitoaine, joka on aika useinkin minulla käytössä, koska näitä L'Oréalin shampoita ja hoitoaineita löytyy lähikaupastani. Tuote on ihan ok ja sitä ostaa sillon, kun huomaa viime tippaan, että hoitoaine on loppunut ja pitää kipaista lähikaupasta pikaisesti hakemaan uusi tilalle.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti