lauantai 7. tammikuuta 2017

MUKAVA LOPPIAINEN


Vaikka eilen olikin hyytävä pakkanen, niin se ei päivää pilannut, koska minulla oli eilen oikein mukava loppiainen :). Päivä käynnistyi aikaisella elokuvalla, Hacksaw Ridge-Aseeton sotilas, mikä oli oikein mukava reilu kahden tunnin elokuva. Sotaelokuvat iskevät minuun ja useita sotaelokuvia on tullut nähtyä ja niitä huonojakin yksilöitä on mahtunut joukkoon. Hacksaw Ridgestä minulla ei ollut suuria odotuksia, joten elokuva yllätti minut täysin hyvillä näyttelijävalinnoilla sekä taistelukohtaukset oltiin tehty todella hyvin. 

Hyvän leffan jälkeen oli aika mennä syömään ja tällä kertaa paikaksi valikoitui Siperia-rakennuksessa oleva Bella Roma. En ole muutamaan vuoteen kyseisessä raflassa käynyt ja nyt oli ainakin kanapasta huonontunut viime kerrasta. Liha vaikutti purkkilihalta, joten lihan ulkonäkö eikä maku ollut kovinkaan houkutteleva. 

Vaikka ruoka ei ollutkaan maailman paras eilen, niin kokonaisuudessaan päivä oli oikein mukava ja niin hyvällä päivällä oli kiva aloittaa viikonloppu. Itselläni onkin nyt kaksi viimeistä päivää joululomaa jäljellä ja nämä päivät menevät varmasti maanantaina alkavaa työharjoittelua jännäillen. Perjantain Tampereen reissu tulikin oikein hyvään paikkaan, kun sai hetkeksi ajatukset täysin muualle ja ainakin leffan ajaksi unohti tulevan maanantain :).

Oletko sinä nähnyt Hacksaw Ridge-elokuvaa?


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti