maanantai 30. tammikuuta 2017

PIKKUJOULUJEN MEIKKIKyllä, luitte aivan oikein: pikkujoulut. Lauantaina suuntasimme Keurusselälle pikkujouluihin, joten taas sai hieman leikkiä meikeillä eikä tarvinnut tyytyä perus arkimeikkiin. Olin jo mielessäni suunnitellut silmämeikin valmiiksi ja siitä tuli juuri sellainen kuin olin ajatellutkin. Sävyt päädyin valitsemaan vihreään paitaani sopiviksi, joten valitsin silmämeikkiin kultaisen ja vihreän sävyt Sleekin-luomiväripaletista. Kultainen ja vihreä sopivat todella hyvin yhteen ja tämä yhdistelmä nousikin yhdeksi suosikikseni omista silmämeikeistäni.

Huulet jätin meikkaamatta, koska illalla oli tiedossa juominkeja, joten en jaksaisi illan mittaan parannella huulimeikkiä. Mutta mielestäni tämä silmämeikki ei kaivannut kaverikseen punattuja huulia vaan oli juuri riittävä yksinäänkin :).


Onneksi joskus hankin tuon Sleekin luomiväripaletin, koska se taipuu niin moneen silmämeikkiin. Paletista löytyy sävyt vaaleaan silmämeikkiin, mutta myös räväkämpään. Sleekin paletti taitaakin olla yksi käytetyimmistä luomiväripaleteistani.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti