perjantai 20. tammikuuta 2017

SECONDHAND: TUUTIKKI-MUUMIMUKIFacebook on pullollaan erilaisia kirppisryhmiä ja itse kuulun kolmeen kirppisryhmään, joista en ole kuin kerran ostanut kaksi leivontakirjaa. Alkuviikosta kuitenkin bongasin yhdellä Facekirppiksellä muumimukeja myynnissä ja pohdin, että turha varmaan edes katsoa, niitä koska aina tähän asti kaikki mukit, joita minulla ei ole, on mennyt ennen kuin ehdin kuviin edes kommentoimaan. Nyt kuitenkin avasin yhden kuvan, jossa oli tämä Tuutikki-muki. Kukaan ei ollut kommentoinut kuvaan vielä mitään, joten sillä sekunnilla kirjoitin kuvaan, että minä otan tämän! Hah, kerrankin ehdin ennen muita.

Vuonna 2006 julkaistu Tuutikki-muki on jäänyt minun kohdallani hankkimatta, koska vielä tuolloin minulla ei ollut mielenkiintoa laittaa pennejäni jokaiseen muumimukiin. Ostin tämän mukin 15€:lla ja kuvittelin hinnan olevan alhainen, mutta tsekattuani mukien hintaseurantaa, niin nykyisin tästä mukista voi pyytää keskimäärin tuon 15€. Hinta ei siis ollut ollenkaan paha ja nyt olen todella tyytyväinen Tuutikki-mukin omistaja :).

Innostuin tutkimaan enemmän muumimukien hintaseuranta-sivua ja päätin, että minunkin on aika laittaa myyntiin omat muumimukini, joita kaapistani löytyy useampi kuin yksi kappale. Nyt on pohdinnassa vain laittaisinko Toriin vai Faceen mukit myyntiin. Onko ruutujen toisella puolella ketään kuka olisi muumimukejaan myynyt netissä ja, jos on niin missä sivustolla? :)
4 kommenttia on "SECONDHAND: TUUTIKKI-MUUMIMUKI"
 1. Mitä mukeja olis tulossa myyntiin? Laita vaikka whatsappiin kuvat :) En oo vielä myynyt mitään, mut jotain tuplia voisin kans myydä jossain kohtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan sulle viestillä, kun muistan ottaa kuvat, kun meen keittiöön :D.

   Poista
 2. Tuutikki mukeja meilläkin on vain yksi, kun kaikkia on likimain tuplana, koska niitä kerätään tytöille, joitain herkkuja on kolme, koska olen halunnut oman. Jos Tuutikki menee rikki, niin voi suru sentään. Ihanaa, että sait oman Tuutikkimukin ja toivottavasti paranet pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihanaa, kun keräätte niitä tytöille - ihanat mukit sitten omistavat, kun muuttavat omiin koteihinsa joskus :).

   Poista