lauantai 21. tammikuuta 2017

STRIPES

Stripes

Vaatteiden saralla on ollut aika hiljaista täällä blogin puolella, koska A. opiskelijabudjetti sekä B. kadoksissa oleva hovikuvaaja. Vaikka asukuvia tai vaateostoksia ei ole pitkään aikaan näkynyt, niin se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisin kadottanut mielenkiintoni vaatteisiin. Kesällä ja syksyllä ostin kaikki ostamani vaatteet EMP:ltä ja ne vain jäi kuvaamatta. Nyt kuitenkin olen asunnostani löytänyt paikan, jossa voi edes paitoja kuvailla, joten vaateostospostauksia on tiedossa - ensimmäinen jo ensiviikolla :).

Olen koko tammikuun ollut jo kovin keväisissä tunnelmissa ja aina keväisin mieleni alkaa haikailemaan raitoja, varsinkin raitapaitoja! Raidat ovat vain niin klassisia ja itse en varmasti tule niihin koskaan kyllästymään. Raitapaidoissa pidän kuitenkin hillityistä sävyistä, etenkin valkoisesta, harmaasta, mustasta ja tummansinisestä. 

Vaatekaappini on huutanut koko talven muutamaa pitkähihaista lisää, joten päätin, että aleista etsin itselleni kaksi uutta pitkähihaista ja nyt vaatekaapissani on kaksi uutta pitkähihaista raitapaitaa odottamassa käyttöönottoa. Näistä kahdesta lisää kuitenkin ensiviikolla :).

Kivaa lauantaita!

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti