tiistai 10. tammikuuta 2017

TAMMIKUUN BETTEBOX

Kun LivBox ilmoitti, että se vaihtuu Bette Boxiksi ja Bette Boxin ensimmäinen laatikko tulee tammikuussa, ajattelin että boxi tulee olemaan jotain erikoisen hyvää näin ensimmäisen boxin kunniaksi. Kuitenkin hieman jo petyin, kun nappasin ensimmäisen boxin postiautomaatista. Musta laatikko oli vaihtunut ruskeaan laatikkoon, jossa oli valkoiset tekstit. Valkoiset tekstit olivat nätit, mutta ruskea laatikko ei iskenyt. Se näytti jotenkin halvemmalta ja yksinkertaisesti omasta mielestäni rumemmalta kuin aikaisempi musta boxi.

Mutta onneksi laatikolla ei ole niin suurta merkitystä vaan sen sisällöllä :). Boxin sisällön hinta ylitti omien laskujeni mukaan boxin myyntihinnan ja tammikuun boxista löytyi ihan kivoja tuotteita, mutta ei tämä ensimmäisen Bette Box aiheuttanut itselläni mitään vau-huudahdusta.EVOn Root Canal tyvisuihke - Tammikuun boxista löytyi kaksi hiustuotetta, joista varsinkin tämä EVOn tyvisuihke nosti kiinnostustani. Tämä onkin ainut tuote, minkä olen viikon aikana ehtinyt boxista kokeilemaan. Tuotetta suihkutetaan tyveen ja se tuuheuttaa ja nostaa tyveä. Itse ihan tykästyin tähän tyvisuihkeeseen, kun se nostaa tyveä ja antaa jämäkän tuen :).

Lumenen Lähde tasapainottava 24h kosteusvoidegeeli - Olin todella iloinen, että Lumenelta oltiin laitettu täysikokoinen tuote, koska rakastan Lumenen tuotteita ja ne sopivat yleensä hyvin herkälle iholleni. Boxiin oltiin laitettu tämä kosteusvoidegeeli, jonka luvataan kosteuttavan ja jättävän ihon mattapintaiseksi sekä raikkaaksi. 

Manna Kadarin Paradise Blush poskipuna - Taas Manna kadarin tuote! Juurihan loppuvuodesta tuli Manna Kadaria... Olisinkin toivonut tämän tuotteen tilalle jotain muuta, ehkä joku uusi merkki. En muutenkaan käytä poskipunia, joten tämä tuote jää minun kohdallani turhaksi.

Maybellinen Falsies Push Up Drama Angel maskara - Ripsivärifani innostui heti nähdessään boxissa köllöttävän Maybellinen ripsivärin! Olen yleensä pitänyt Maybellinen ripsiväreistä ja en malttaisi olla jo avaamatta tätä uutta ripsaria. Yritän kuitenkin malttaa vielä mieleni, koska minulla on nykyinenkin ripsari kesken ja jonossa taitaa olla yksi tai kaksi muutakin ripsiväriä.

TRESemmén Max the Volume Root Lift & Texture Foam muotovaahto - TRESemméltä oltiin tällä kertaa laitettu muotovaahto, minkä luvataan antavan hiuksille tuuheutta ja nostetta. Minä olen todella laiska käyttämään muotovaahtoja, joten arvon vielä hieman käytänkö tätä itse vai annanko tämän äidilleni.

Oma suosikkini oli tammikuun boxista joko EVOn tyvisuihke tai ripsivärifanina Maybellinen ripsari. Mistä te piditte eniten tämän  kuun boxissa?


2 kommenttia on "TAMMIKUUN BETTEBOX"
 1. Ihanan huurteisia kuvia! Olethan huomannut, että meillä on käynnissä kuvakisa, johon kuvasi sopisi oikein hyvin. Kurkkaa lisää: http://bettebeauty.fi/out-of-the-box-kuvakisa-bloggaajille-osallistu-tai-aanesta/ Ja kaikki seuraajat äänestämään. ;)

  -Sofia / Bette Box

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, nyt olen osallistunut kisaan :)

   Poista