torstai 2. helmikuuta 2017

BLACK & GOLD


Takki/Jacket - VILA | Paita/Shirt - Cubus | Rannekello/Watch - Nelly | Farkut/Jeans - ONLY | Kengät/Shoes - DefShop(*saatu)

Huomenta! Viime viikonloppuna sain taas hovikuvaajan kanssa näpsittyä yhden päivän asun, joka olikin aika mustan puhuva. Mustaan asuun lisäsin kuitenkin kultaa rannekellon ja tennareiden avulla, jotta asussa olisi edes hieman jotain väriä. 

DefShopilta saadut tennarit olivat viikonloppuna ensimmäistä kertaa koko päivän jalassa ja on ne vain niin hyvät! Kultaiset ketjut ovat hauska yksityiskohta ja nämä tennarit eivät ole niin liukkaat kuin monet muut omistamani tennarit. Viikonloppuna maa oli aivan jäässä ja vain kerran meinasin vetää selälleni, muuten kengät pitivät hyvin. Tennareiden paksut pohjat myös pitivät kylmyyden hyvin poissa. Ihanaa, että kaapista löytyy nyt edes yhdet tennarit, mitä voi myös näin talvisin käyttää huoletta :).2 kommenttia on "BLACK & GOLD"
  1. Todella upeat nuo kenkien yksityiskohdat! ♥_♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :). Ensin mietin onko musta kiiltävä pinta ja kultaiset ykstyiskohdat too much, mutta nopeasti niihin silmä tottu :).

      Poista