maanantai 13. helmikuuta 2017

ERÄJORMAILEMASSA

Rakastan olla ja kulkea luonnossa, mikä näkyy myös metsästysharrastuksena. Näin talvisin tuo harrastus kuitenkin jää taka-alalle, koska eniten tykkään metsästää hirviä ja se tapahtuu syksyisin. Talvella kuitenkin ajoittain iskee kaipuu luonnon helmaan nauttimaan hiljaisuudesta, raikkaasta ilmasta, termarikahvista ja nuotiosta. Päätettiinkin viikko sitten lähteä nauttimaan talvipäivästä Eräpyhän virkistysalueelle, mikä sijaitsee n. 20 kilometrin päässä Oriveden keskustasta. Olimme pakanneet reppuun makkaraa ja mehua, joten päätimme mennä suoraan laavulle paistamaan makkaraa. Laavu on ihan parkkipaikan lähellä, joten ei haitannut ollenkaan vaikka ei ollut kunnon vaelluskenkiä matkassa. Ikäväksemme saimme todeta, että paikalla oli kyllä laavu, mutta nuotiopaikka oli kauempana laavusta - karsea tiilikyhäelmä. Ei laavukaan oikein eduksensa ollut kaikkine raapustuksineen.

Muuten paikka oli todella kiva ja rauhallinen. Me satuimme sopivaan aikaan paikalle, kun saimme olla itseksemme laavulla koko makkaranpaiston ajan. Ainoat ihmiset olivat pari pilkkijää järvellä.
Makkaranpaisto ja tulen katseleminen rentouttu ainakin itseäni mukavasti ja tuona aikana en hetkeäkään pohtinut stressiä aiheuttavaa työharjoittelua tai tulevaa näyttöä. Kyllä se vain niin on, että luonnossa mieli lepää.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti