torstai 9. helmikuuta 2017

GRILLSSON / TAMPERE

Viime perjantaina söin pitkästä aikaa niin hyvää ruokaa, että ruokaillessa toivoi, ettei tämä ruoka loppuisi koskaan. Bongasimme jokin aika sitten Hämeenpuistossa Cumulus-hotellin vieressä/yhteydessä olevan Grillsson-ravintolan, mikä näytti juuri sellaiselta paikalta, mistä löytyisi hyviä liharuokia. Perjantaina päätimmekin mennä testaamaan tämän raflan raskaan työviikon jälkeen.
Heti sisään astuessa huomasimme, että ravintola on todella viihtyisä ja sisustus oli todella upean seesteinen. Ravintolassa ei ollut saapuessamme kuin yhdessä tai kahdessa pöydässä asiakkaita, joten pääsimme hyvälle ikkunapaikalle, josta sai katsella Hämeenpuistoon.

Päädyimme molemmat tilaamaan ylikypsää häränrintaa, mikä oli täysin oikea päätös vaikka ensin hieman arvoinkin pidänkö ateriasta, koska siinä on BBQ-kastiketta. Onneksi kuitenkin minäkin otin ylikypsää häränrintaa, koska koko annos oli täydellinen! Liha oli järkyttävän hyvää, en muista koska olisin viimeksi noin hyvää lihaa maistanutkaan. Maalaisperunat sopivat mainiosta lihan kaveriksi eikä kastikkeessakaan ollut mitään moitittavaa. Keskustelimme koko ruokailun pelkästään siitä kuinka hyvä tämä annos onkaan ja, että Grillssonia voi kyllä lämmöllä suositella. Suunnittelimme jopa, että keväämmällä voisi jopa uudestaan piipahtaa Grilssonissa ystävien kanssa.

Onko sinulle tämä Hämeenpuiston helmi tuttu ravintola?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti