tiistai 21. helmikuuta 2017

KUPARINEN SILMÄMEIKKI


Aikaisemmin olen jo todennut kuinka ruskean eri sävyillä saa luotua kivan silmämeikin ja sävyt passaavat hyvin vihreiden silmien kaveriksi. Nyt päätin kuitenkin kokeilla hieman kuparisempia sävyjä Maybellinen The Nudes-paletista ja tykkäsin todella paljon lopputuloksesta. Tumma, kimalteinen kuparinen sävy on mielestäni oiva pari vihreille silmille! 

Vaaleat sävyt menivät kuvassa väärän väriseksi, mutta käyttämäni vaalein sävy on oikeasti vaalean kultaisen/beigen sävyinen. 

Huuliin levitin vain huulirasvaa, koska halusin meikissä pääpainon olla silmämeikissä. Ensin harkitsin jotain hyvin neutraalin sävyistä punaa, mutta päädyin lopulta huulirasvaan, että silmät pääsisivät enemmän oikeuksiinsa.

Käytin rajauksiin pitkästä aikaa vanhaa luottoystävääni, Lumenen Blueberry nestemäistä eyelineria ja vitsit sen käyttö oli taas hankalaa, kun olen nyt pidemmän aikaa käyttänyt eyelinertusseja! Nestemäisellä eyelinerilla saa niin helposti tehtyä suttua ja nyt olikin tekeminen, että sain rajaukset pidettyä edes suht siisteinä.


2 kommenttia on "KUPARINEN SILMÄMEIKKI"
  1. Ai hitsi kuinka nätti sävy ja toimii sulla. Ihan himputin ärsyttävää, kun ikää pukkaa, ei voi käyttää kuin perussävyjä, tai siltä ainakin tuntuu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3. Kai niitä muitakin sävyjä voi käyttää vaikka ikää tulee :). Mielestäni monet erilaiset sävyt ovat upeita eri ikiäisillä, kunhan meikki on kaikilla hyvän maun rajoissa tehty ja suht hillitty :).

      Poista