perjantai 17. helmikuuta 2017

NORDIC NOIR


Olin niin innoissani, kun löysin helmikuun Bette Boxista Lumenen uuden Nordic Noir-ripsivärin, mutta nyt ripsivärin testaamisen jälkeen en tiedä, mitä pitäisi ajatella. Jos ripsiväri pitäisi arvostella 1-10 asteikolla, niin minun pitäisi päätyä 5 ja tämä tuntuu ihan kamalalta, koska rakastan Lumenen tuotteita. Nordic Noirissa oli vain sen verran miinuksia, että plussia, minkä takia joudun luokittelemaan sen keskiverroksi tuotteeksi.


Plussiin luokittelisin ripsivärin hyvän pigmenttisen mustan sävyn ja levittyvyyden. Iso miinus tulee tuosta jättimäisestä harjasta. Kun ripsivärin avasin ensimmäisen kerran, niin suu meinasi loksahtaa auki, koska eihän noin isossa harjassa ole mitään järkeä... Silmänympärykset olivat niin kauheassa sotkussa meikkaamisen jälkeen, että hetken sain topsin kanssa leikkiä, että kaikki yli menneet ripsarit sain iholta putsattua. Edes Yves Rocherin Sexy Pulp-ripsiväri ei tehnyt niin paljon sotkua kuin Lumenen Nordic Noir.

Vaikka Lumenen Nordic Noir-ripsiväri olikin pienoinen pettymys, niin en silti hylkää luottomerkkiäni - tämä nimittäin taisi olla ensimmäinen tuote, johon olen Lumenen tuotteissa pettynyt. Ei paha siis.

Oletko sinä testannut Lumenen Nordic Noir-ripsiväriä ja mitä pidit siitä?


2 kommenttia on "NORDIC NOIR"