torstai 16. helmikuuta 2017

POWER OF MAKEUP

Viikonloppuna, kun aloin meikkaamaan, niin pohdin sitä kuinka kasvot saavat eri ilmeen meikin avulla ja mitä kaikkea me oikein peitämme meikin alle. Minä rakastan meikkaamista ja koen, että meikkaan, koska pidän siitä. En meikkaa sen takia, että olisin mielestäni ruma ilman meikkiä. Mielestäni meikillä saa ilmeestä myös paljon virkeämmän näköisen ja meikatut kasvot tuovat huolitellumman lookin sekä ajatuksen, että ihminen jaksaa panostaa itseensä. Toki arvostan myös ihmisiä, jotka eivät meikkaa ollenkaan. Kaikki tavallaan. On minullakin niitä päiviä, että röhnötän kotona ilman mitään meikkiä ja tukka takussa.


Vaikka tykkään meikata, niin on yksi asia, minkä haluan meikillä piiloon. Nimittäin punakka iho (en saanut näihin kuviin taltioitua ihon punaisuutta kunnolla). Ihoni on todella punainen poskien alueelta ja välillä sen suhteen on hyviä päiviä, mutta useimmiten iho on punainen kuin paloauto. Tämän haluan aina peittää, jos jonnekin lähden, muulla ei olekaan niin väliä.

Meikillä haluan tuoda silmiäni esille, joten panostankin eniten silmämeikkiin. Silmämeikin avulla silmät heräävät mielestäni enemmän eloon. Huulet saavat ylleen yleensä vain huulirasvan tai vaalean punan.

Oli muuten todella vaikea meikata vain toista puolta kasvoista ja meikkaamiseen piti tällä kertaa oikein kunnolla keskittyä. Oli kuitenkin itsellekin kiva kokemus nähdä kasvonsa samaan aikaan meikattuna, että ilman meikkiä. Sitä eroa ei niin hyvin tajua, kun koko kasvoissa on meikit.
4 kommenttia on "POWER OF MAKEUP"
  1. Mä oon kyllä ollut viime aikoina niin laiska meikkaan.. kulmat ja ripset- hyvin harvoin meikkivoidetta.. ehkä sit ku raksa on ohi, ni jaksais taas meikata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, turhaa sitä raksalle meikkaa :D.

      Poista