torstai 23. helmikuuta 2017

SUNNUNTAIN ASU JA KAMERAÄRSYTYS

Takki/Jacket - VILA | Farkut/Jeans - ONLY | Kengät/Shoes - Nelly

Sunnuntaina näpsittiin pikaisesti muutama kuva asusta, kun olimme matkalla kauppaan ja voi, että mikä ärsytys noiden kuvien myötä tuli. Jo syksyllä kerroin, että kamerani on hajonnut niin, ettei kuvattaessa näy, mihin tarkennus menee. Kuvaaminen on siis ihan arpapeliä. Sunnuntainakin 10 kuvasta jäi jäljelle vain kaksi kuvaa, mitkä olivat tarkentuneet minuun eikä taustaan. Ja näistä kahdesta vain toinen oli muuten onnistunut kuva. 

Lisää ärsytystä toi, kun yritin etsiä Tampereelta liikettä, mikä kameroita korjaisi. Yhden selkeän kameraliikkeen löysin, jossa korjaus onnistuisi, mutta löysin liikkeestä vain negatiivisia palautteita ja liikkeen aukioloajat ovat sellaiset, etten helposti siihen aikaa Tampereelle pääse. 

Ärsytys nousi niin pahaksi, että tilasin uuden kameran, mikä saapui eilen. Hankin Olympuksen PEN E-PL7 kameran, jolla pitäisi nyt alkaa harjoittelemaan. Koko eilisen illan lueskelin ISO-arvoista, suljinajoista ja aukoista, joten nyt pää on todella pyörällä. Onneksi ensi viikolla on loma, joten pääsen ihan ulos treenaamaan kameran käyttöä. Jos joku tuon kyseisen kameran omistaa, niin antakaa vinkkejä käyttöön liittyen! :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti