maanantai 6. helmikuuta 2017

TAMMIKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Huomenta ja kivaa maanantaita! Mulla olisi tänää jälleen iltavuoroon meno ja oikeastaan oli ihan kiva aloittaa päivä myöhäisemmällä herätyksellä kuin klo 5. Muuten viikosta tuleekin aika raskas, koska minulla on ma-pe töitä ja vuorot menevät "mukavasti" ilta, aamu, ilta, ilta ja aamu. Hieman jo odottelenkin perjantaita ja viikonloppua, voin jo kuvitella kuinka väsähtänyt olen loppuviikosta. 

Nyt olisi aika katsastaa tuotteet, mitkä minulta loppuivat tammikuun aikana. Laitoin joukkoon vielä yhden tuotteen, mikä loppui joulukuussa ja unohdin sen viimeksi esitellä.


1. Doven Pure Care Dry Oil shampoo sekä hoitoaine - Sain nämä tuotteet kokeiluun poikaystäväni äidiltä ja ne tulikin käytettyä viimeiseen pisaraan saakka. Tuotteet olivat todella riittoisat, mutta omille hiuksilleni nämä öljyiset shampoot ja hoitoaineet eivät ole ehkä ne parhaimmat. Hiukseni jäävät pesun jälkeen todella kuiviksi, mikä taas ei ole kovin hyvä muutenkin hennoille latvoilleni.

2. Yves Rocherin Hydra Végétal meikinpoistoliinat - Yves Rocherin joulukalenterista tuli nämä meikinpoistoliinat, joiden arvasin olevan mieleeni, koska ne ovat Hyrda Végétal-sarjaa, johon ihastuin jo viime vuonna. Liinoilla meikin putsaaminen oli helppoa ja vahvempikin meikki lähti vaivatta näillä liinoilla.


3. Yves Rocherin Hydra Végétal puhdistusgeeli - Tämä puhdistusgeeli loppui minulla jo joulukuussa, mutta unohdin sen tammikuussa esitellä. Puhdistusgeeli oli aivan ihana ja jätti ihon ihanan raikkaaksi ja pehmeäksi. Turha varmaan enää mainita, mitä mieltä tästä sarjasta olen :).

4. Yves Rocherin vartalovoide - Vihdoinkin sain tämän vartalovoiteen loppumaan! Purkki on kummitellut nurkissa jo niin kauan ja sen käyttö ei ole ollut mitään mieluisinta, mutta eihän sitä voinut tietenkään heittää ennemmin pois, kuin purkki on tyhjä. Vartalovoiteessa pahinta oli sen tuoksu. En myöskään huomannut, että voide olisi kovinkaan hyvin auttanut kuivalle iholle. 

5. Nivean Silk Mousse suihkuvaahto - Taisin rakastua suihkuvaahtoihin tämän Nivean vaahdon myötä! Vaikka suihkuvaahto ei tuoksunut oikein millekään, mutta koostumusta oli uusi kokemus ja miellyttävä! Voi, kun tämmöisiä suihkuvaahtoja olisi enemmänkin tarjolla ja monessa ei tuoksuvaihtoehdossa.


6. Nivean Invisible for black & white antiperspirantti - Nivean dödö ei taaskaan pettänyt ja olin oikein tyytyväinen tähän dödöön juurikin sen takia, ettei se sotkenut mustia vaatteita. Minä käytän useimmiten mustia paitoja ja mikään ei ole niin ärsyttävää kuin vaaleat jäljet paidassa. Tämän dödön kanssa ei tarvinnut pelätä näitä inhottavia jälkiä :).

7. Lumenen Matt Control Oil-Free meikkivoide - Olen löytänyt Lumenen meikkivoiteista pari huippua ja tässä niistä toinen. Matt Control-meikkivoide oli Light Ivory sävyltään juuri sopiva iholleni ja meikkivoide oli sopivan peittävä, mutta kevyt iholla. Tätä tulen jatkossakin varmasti ostamaan!

8. Peel-off masque anti sress kasvonaamio - Ostin joskus lähikaupasta pari tämmöistä kasvonaamiota kokeiluun ja tammikuussa sain vihdoinkin aikaiseksi kokeilla toista kasvonaamiota. En tykännyt ollenkaan tästä kasvonaamiosta vaikkakin se oli helppo repiä melkein yhtenä kappaleena pois naamasta. Naamio ei vain ollut oikein minkään tuntuinen ja huomasi, että nyt ei halvalla saanut hyvää.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti