perjantai 3. helmikuuta 2017

TAMMIKUUN PARHAIMMAT

Minulta on viime vuonna jäänyt kuukauden parhaimmat-postaukset kokonaan, joten nyt uuden vuoden kunniaksi päätin aloittaa tämän postaussarjan uudestaan. Päräytetäänkin sarja käyntiin tammikuun parhaimmilla :).

Tammikuun paras meikki: Kuukauden paras meikki oli loppukuusta tekemäni meikki pikkujouluihin. Vihertävään silmämeikkiin käytin Sleekin palettia. Postauksen aiheesta löydät TÄÄLTÄ.


Tammikuun paras asia: Yleisesti ottaen kuukauden paras asia oli kutomisharrastuksen jatkuminen. Joulukuun lopussa opettelin kutomaan villasukkia ja hieman pohdin tuleeko kutominen jäämään ihan harrastukseksi ja onneksi se jäi :).


Tammikuun paras herkku: Tammikuun aikana tuli tehtyä kolme kertaa rahkaa - kaksi kertaa mansikkarahkaa ja kerran mustikkarahkaa. Tähän villitykseen päädyin, koska rahka on nopeas valmistaa ja se on oiva eväs töihin kahvitauolle.


Tammikuun paras asu: Tammikuussa asukuvat palasivat taas blogiin, niitä tosin kertyi vasta kaksi kappaletta, mutta toivotaan, että nekin yleistyisivät. Kuukauden paras asu oli näistä kahdesta loppukuusta nähty musta asu, jossa parhaimpana osana oli DefShopin tennarit. Näin tennarityttönä ihan kenkien takia asu oli suosikkini.


Tammikuun paras ostos: Tammikuun paras ostos ja löyty oli ehdottomasti Tuutikki-muki, minkä bongasin Facebookin kirppikseltä. 


Siinä oli kuukauden muutama paras asia. Nyt minun pitää alkaa kiiruhtaa viikon viimeiseen työvuoroon, joten kivaa perjantaita ja hyvää viikonloppua kaikille :).
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti