perjantai 17. maaliskuuta 2017

ENSIMMÄISEN KOULUPÄIVÄN ASU

Kaulahuivi/Scarf - H&M | Laukku/Bag - H&M | Paita/Shirt - H&M | Farkut/Jeans - Vero Moda | Kengät/Shoes - Nelly

Viime viikolla nappasimme ensimmäisen koulupäivän jälkeen asukuvat ja tuolloin huomasi kuinka päivä on pidentynyt. Valoa riitti hyvin vielä neljän aikaan kuvaamiseen, huippua! 

Tosiaan minulla jatkui taas koulunpenkin kuluttaminen viime viikon maanantaina, mutta Aatun sairastelun ja lopetuksen takia en mennyt kouluun alkuviikosta. Minun ensimmäinen koulupäiväni koitti siis vasta viime viikon torstaina, jolloin halusin jotain turvallista vaatetta päälle, kun en tuntenut itseäni vielä henkisesti millään tavalla vahvaksi, joten vaatteiden tuli olla tässä olotilassa mukavat. Usein näissä tilanteissa valitsen H&M:n Basic-sarjan mustan paidan, mikä on ihanan arkinen ja mukava, mutta siinä on sen verran ryhtiä, että se sopii myös muuallekin kuin kotioloihin.

Koulussa tarvitsee olla kauheasti kamaa mukana, joten päädyin kaivamaan kaapista esiin isoimman laukun, mikä löytyy. Minulta löytyy tätä H&M:n laukkumallia kahdessa eri värissä, mutta hieman kaduttaa, että hommasin laukkua kaksin kappalein. Ryhdikäs muoto ei todellakaan pysy kauaa ja magneettikiinnitykset hajosivat todella nopeasti laukuista. Muuten laukku on oikein kiva koululaukku, kun sinne mahtuu isommatkin kansiot ja se on ulkonäöltään kauniin klassinen.

Tänään saankin viettää vapaapäivää ja ihanaa sellaista nimittäin minulla on taas kahden kuukauden tauon jälkeen iltapäivälle aika kampaajalle! Luottokampaajani saa taas taikoa tähän tukkaan hieman eloa ja saan taas hetkeksi piilottaa Biozellin tyvisprayn :). Viettäkäähän tekin mukava perjantai!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti