tiistai 21. maaliskuuta 2017

ERÄÄN TALVIPÄIVÄN MEIKKIHuomenta! Minun pitää kohta napata reppu selkään ja lähteä kouluun, mutta pikaisesti tulin hieman kertomaan tästä erään talvipäivän meikistä, jonka loihdin noin 20 minuutissa. Minähän en meikkaamiseen uhraa aikaa kuin keskimääräisesti juurikin sen 20 minuuttia, mutta siinäkin ajassa ehtii hyvin loihtimaan tämän kauniin kuulaan meikin.

Urban Decayn luomiväripaletti on yksi lemppareistani. Paletin sävyvalikoima on kattava, sävyt ovat kauniita, pigmentti on hyvä sekä kestävyys on jotain omaa luokkaansa. Olen usein ajautunut käyttämään Password-sävyä, mutta nyt en halunnut tätä sävyä niin suureen rooliin. Käytinkin melkein koko luomelle vaaleaa Thirteen-sävyä, joka on ihanan kevyt sävy. Password-sävyä käytin vain hitusen ulkonurkkiin tuomaan katseeseen pienen näpäkkyyden. Nämä kaksi sävyä sopivat kivasti yhteen ja kokonaisuudesta tuli mielestäni raikas.Muuten meikissäni oli kaikki ne osat, joita käytän arkimeikissäni. Tällä hetkellä tosiaan sekoittelen kahta eri meikkivoidetta, Lumenen Longwear Blur-meikkivoidetta sekä Maybellinen Super Stay-meikkivoidetta, koska Maybellinen meikkivoide ei ole ihan juuri oikea sävynsä puolesta iholleni, mutta sekoitettuna Lumenen meikkivoiteen kanssa siitä saa juuri sopivan.

Joku saattaa muistaa kuinka kerroin aikaisemmin blogin puolella tuosta Yves Rocherin Sexy Pulp-ripsiväristä, mikä ei oikein sytyttänyt minua. Nyt vedän hieman sanojani takaisin, koska ripsiväri on paljon parempi nykyään, kun se on hieman kuivuneempi koostumukseltaan. Jännä juttu, mutta niin se vain on - ripsiväri jää nykyään paremmin ripsiin eikä pakene ripseltä ripsivärin harjan mukana. TÄÄLTÄ voi käydä lukaisemassa aikaisempia mietteitäni ripsarista ja tsekata kuvan, miltä ripsari näytti ripsissä, kun ripsiväripurkki oli aivan uusi ja vasta avattu.

Minä, kun ihastuin UD-merkkiin tämän luomiväripaletin kautta, niin haluaisin kuulla, että mikä on sinun lempparisi kaikista testaamistasi luomiväripaleteista? :)
2 kommenttia on "ERÄÄN TALVIPÄIVÄN MEIKKI"
  1. Mä olen nyt ihastunut essencen My Must Haves-palettiin, joka ostetaan siis tyhjänä ja johon sitten voi sävy kerrallaan ostaa omat lemppariluomivärinappinsa. Superkätevä ja edullinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luinkin sen sun Essence-postauksen ja aattelin, että tuommoinen tyhjä paletti olisi kyllä niin kätevä! :)

      Poista