lauantai 4. maaliskuuta 2017

HELMIKUUN PARHAIMMAT

Helmikuu oli omalla tavallaa mukava kuukausi, mutta oli se myös raskas. Työharjoittelu ja näyttä veivät paljon aikaa, mutta oli mukava huomata olevansa hyvä tällä alalla mille nyt opiskelen ja kuukauden aikana opin paljon asioita. Olen kuitenkin innoissani, että nyt eletään maaliskuuta, koska koulu taas jatkuu uuden kurssin myötä ja kevät lähenee :).

Mikä oli sinun helmikuussasi parhainta? Tässä olisi minun viime kuun parhaimmat juttuni :).

Helmikuun paras ostos: Paras ostos oli ehdottomasti Olympuksen Pen E-PL7 kamera, jonka käyttöä olen nyt ahkerasti harjoitellut.


Helmikuun paras ruoka: Ah, nautiskeltiin helmikuussa Grillssonissa parasta ruokaa pitkään aikaan, nimittäin ylikypsää häränrintaa. Nam!


Helmikuun paras asu: Helmikuussa ei tullut paljoakaan asuja kuvattua, ylläri, mutta näistä muutamasta asusta lemppari oli keväisin asu, jossa yhtenä osana oli uusi bombertakki.


Helmikuun paras näpäys: Valitsin kuukauden parhaimmaksi kuvaksi tämän ihanan aurinkoisen ja keväisen kuvan, minkä nappasin ennen kuin aloimme ottamaan asukuvia. Kyllä se kevät sieltä tulee!


Helmikuun paras meikki: Helmikuu koostui pitkälti tavallisesta arkimeikistä, mutta muutaman kerran ehdin kuukauden aikana testaamaan hieman erilaisempia meikkejä ja näistä omasta mielestäni kivoin oli tämä kuparinen meikki.


4 kommenttia on "HELMIKUUN PARHAIMMAT"
 1. Helmikuun paras räpsäyshän on hieno! :) Kyllä se kevät tulee, vaikka välillä takapakkia sään puolesta tuleekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sieltä tulee hitaasti, mutta varmasti :D. Nytkin ulkona paistaa komeasti aurinko :).

   Poista
 2. Mulla on sama kamera ja olen ollut siihen tosi tyytyvöinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä huikee kamera, innostus kyllä nousi todella paljon bloggaamiseen ja valokuvaamiseen tuon kameran myötä :).

   Poista