lauantai 18. maaliskuuta 2017

KAUNEUDEN KUOLEMANSYNNIT

Rakastan haasteita ja olikin ihana huomata, että Smoky Eye Candy-blogin Sanna oli jättänyt minulle haasteen tämmöiseen Kauneuden kuolemansynnit-postaukseen. Kiitos vielä haasteesta :). Minä en tällä kertaa haasta ketään erikseen, mutta näin yleisesti haastan kaikki te, jotka rakastatte kosmetiikkaa :).


1. Ylpeys: Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

Tämä oli aika paha kysymys heti alkuun, koska tunnen itseni kauniiksi ja itsevarmaksi, jos kokonaisuus on onnistunut, meikki sekä hiukset. Mutta, jos nyt yksi tuote pitää sanoa, niin ehkä eyeliner on semmoinen voimaannuttava tuote omalla kohdallani.

2. Kateus: Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa, kadehdit kaikkein eniten?

Helppo! Kaunis kasvojen luuston rakenne. Joillakin on vain niin kauniin malliset kasvot, ettei niitä voi kuin kadehtia :).

3. Viha: Mitä kauneustuotteita vihaat?

Vihata on aika vahva ilmaisu, mutta en kovinkaan paljoa välitä huulikiilloista. Ne ovat vain niin tahmeita ja tuovat mieleeni vain kamalat teinivuodet.


4. Laiskuus: Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?

Kuorinta... Tästä olen blogissa aikaisemminkin moneen otteeseen kertonut eikä vieläkään ole parannusta tullut tällä saralla. Välillä intoudun testaamaan kuorinta-aineita, mutta niiden käyttö jää kausittaiseksi. Kuorinnasta pitäisikin saada ihan tapa.

5. Ahneus: Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?

Olen todella paha pihipeikko, joten en raaski laittaa myöskään yksittäiseen kosmetiikkatuotteeseen älyttömästi rahaa. Kallein tuote taitaa siis olla vain Gatineaun puhdistusaineet ja meikeistä Urban Decayn luomiväripaletti. 
Halvin tuote on varmaankin joku kynsilakka.


6. Ylensyönti: Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja, jos on niin mitä?

Kynsilakkoja ja huulituotteita minulla on aika tolkuton määrä. Niitä on niin paljon, ettei siinä määrässä ole mitään järkeä ja näin ollen monet yksilöt jäävät käyttämättä.

7. Himo: Jos sinulla olisi varaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?

Aika paha, koska tuntuu, että kokeilemisen arvoisia kauneustuotteita on loputtomasti... Ehkä eniten kuitenkin himoitsen Anastasia Beverly Hills-tuotteita.
2 kommenttia on "KAUNEUDEN KUOLEMANSYNNIT"