keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

KAUNEUSHAASTE

Useammasta blogista olen lukenut Kauneushaaste-postauksen ja nyt minäkin päätin tuon postauksen toteuttaa. Postaushan on haaste, mutta minä en lähde ketään erikseen haastamaan. Jos olet tämän postauksen tehnyt, niin kommenttiboksiin voi laittaa linkkiä, olisi kiva lukea lisää Kauneushaaste-postauksia :).


1. Varhaisin meikkimuisto

Siskopuoleni punainen huulipuna sekä sininen luomiväri. Nämä hän oli jättänyt vessan kaappiin ja niitä piti aina tutkia ja huulipunaakin kokeilin muutaman kerran. Huulipuna oli sävyltään ehkä enemmän viininpunaiseen taittava eikä enää miellyttäisi silmääni, mutta silloin tuo huulipuna oli todella kiehtova.

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi


En oikein ikinä kanna meikkejäni mukana, oikeastaan vain silloin, jos olen iltaa istumassa ystäväni luona ja tarkoitus on vasta siellä tehdä illan meikki. Laukusta kuitenkin löytyy aina vähintään yksi huulirasva.

3. Lempituoksusi


Oi näitä on niin monia, mutta ehkä ykköseksi nousisi Versacen Bright Crystal hajuvesi, mikä on loppunut minulta ajat sitten ja uusi on pitänyt hommata tilalle jo pidemmän aikaa.


4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi

Yksinkertaisuudessaan ihon puhdistaminen. Ennen olin todella laiska tämän asian suhteen ja ihoni meni todella huonoon kuntoon. Sitten on kova urakka alkaa saamaan ihoa taas kuntoon kaikean kuona-aineen alta.
  
5. Uusin kosmetiikkalöytösi

En nyt ole vähään aikaan tehnyt mitään mullistavia löytöjä, mutta viimeisin hyvä löytö on ollut edullinen Cien merkin meikit.

6. Ikimuistoisin virheostoksesi


Virheostoksia on tullut tehtyä paljon, varsinkin nuorempana tuli ostettua aina väärän sävyisi meikkivoiteita. Aikuisiällä taas muutaman kerran on tullut hankittua huulipuna sellaisessa sävyssä, ettei se ole lopulta sitten miellyttänytkään ja huulipuna on jäänyt käyttämättä.

 
7. Meikkivoiteella vai ilman

Ehdottomasti meikkivoiteella! Punakan ihon takia haluan aina laittaa meikkivoidetta sekä puuteria, että iho näyttäisi tasaisemmalta.
 
8. Eyeliner vai kajal


Kissarajausten rakastajana minun on pakko vastata eyeliner.
 
9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen


Nyt pisti pahan... Hieman palloilen kulmatuotteiden ja meikkivoiteen välillä. Kyllä se varmaan olisi meikkivoide lopulta, juurikin sen punakan ihon takia.

10. Tuote, jota haluat vielä koittaa


 Anastasia Beverly Hillsin tuotteita, varsinkin luomiväripaletit kiehtovat. 


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti