lauantai 25. maaliskuuta 2017

KYNSILAKKA KAKSIKKO


Pitkien kynsien myötä olen taas innostunut kynsilakoista ihan uudella tavalla. Lakkaan kynnet viikossa kaksi tai kolme kertaa ja aina kokeilen jotain eri kynsilakkaa. Viime viikonloppuna bongasin kynsilakkalaatikostani Gina Tricotin Disco-sävyisen kynsilakan, mikä oli säkenöivillä hileillään niin kaunis, että se oli pakko ottaa testiin. Vähän aikaa sain penkoa kynsilakkalaatikkoani, että löysin Disco-sävylle kaverin. Valitsin toiseksi kynsilakaksi BeautyUK:n Gun Metal-sävyisen lakan. Pelkäsin ensin, ettei metallinsävyinen lakka sovi hilelakan kanssa, mutta olinkin väärässä - yhdistelmä oli mielestäni kaunis ja sopisi hyvin esimerkiksi uudenvuoden juhliin, jossa saa aina olla äveri säkenöivä.

En lakannut kynsiä kauttaaltaan Gina Tricotin lakalla, vaan lakkasin kynnen kärjet vinottain, jolloin noin puolet kynnestä peittyi hileillä. 

Tämä yhdistelmä oli tosi hauska, mutta en yhtään ihmetellyt, että valitsin myöhemmin tällä viikolla hilelakan jälkeen neutraalin sävyisen lakan koristamaan kynsiäni :).
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti