tiistai 14. maaliskuuta 2017

LIPTONIN LUOMUTEET


Buzzadorin kautta sain Liptonin luomuteetä testiin ja tämän myötä jopa minä uskaltauduin maistamaan teetä. Omalla kohdallani voin sanoa jo heti postaukseen alkuun, että kyllä minä kuulun team coffee:n, mutta pyysin miekkoselta hänen mielipiteet näistä kahdesta teestä: Russian Grey ja Ceylon. 

Ensin hieman nuuhkittiin teitä (on muuten ärsyttävä sana taivuttaa) ja tuoksun perusteella Russian Grey tee oli miellyttävämpi kuin hajuhermoja ärsyttävä Ceylon.

Mies maistoi ensin Russian Greytä, joka oli kuulemma aika mauton mustaksi teeksi, eikä hän huomannut teessä minkäänlaista sitruunaista vivahdetta, mikä tuoteselostuksessa luvattiin. Ceylon teen hän nautiskeli hunajan kera, mutta tämäkin tee jäi kuulemma mauttomaksi. Paketin ulkoasut ovat todella räväkät, joten ehkä olisi kuvitellut teemakujenkin olevan pirtsakoita. Itse pidin näistä pakettien ulkoasuista ja ehkä juuri niiden pirteiden sävyjen takia voisin äkkiseltään Liptonin luomuteet napata hyllystä vieraille nautittavaksi. 

Summarum: Liptonin luomuteet eivät ehkä olleet se meidän juttu (minun ei ainakaan ja tämän ymmärtäisitte heti, jos olisitte nähneet ilmeeni, kun teetä maistoin), mutta iso käsi Liptonin pakettinen ulkonäöstä! :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti