torstai 16. maaliskuuta 2017

MUSTAVALKOISTA

Takki/Jacket - VILA | Paita/Shirt - KappAhl | Laukku/Bag -H&M | Housut/Pants - Vero Moda | Kengät/Shoes - Zalando

Vihdoinkin sain aikaiseksi tehdä tämän postauksen yli viikon takaisesta asusta! Tuossa välissä oli paljon muita postausaiheita, joita olin ajastanut valmiiksi, mikä oli ihan hyvä, koska Aatun kuolema veti minut niin maahan, ettei viime viikolla olisi vain jaksanut panostaa blogiin ihan niin paljoa. 

Tosiaan tällä asulla kiidin reilu viikko sitten lauantaina Tampereella, kun kävimme hieman ostoksilla. Kaivoin pitkästä aikaa Anna Fieldin saapikkaat vaatehuoneesta esille, mutta taas muistin, etten nuo saapikkaat ole tehty pakkaspäiviin - varpaat olivat todella nopeasti jäässä. Meillä oli tuona päivänä hankaluuksia keksiä kuvauspaikkaa. Tampereellakin on vaikka kuinka upeita ja kivoja paikkoja, mutta eihän ne tule silloin mieleen, kun pitäisi. Onneksi löydettiin tämä kiva paikka Kaukajärveltä, joka on varmasti kesäisin upea paikka! Pakkasta oli onneksi sen verran, ettei tuo järvenranta ihan ollut täynnä lenkkelijöitä ja vain pari kertaa jouduimme kuvailun keskeyttämään, kun odotimme ihmisten ohittavan meidät. 

Mihin sinä suuntaat yleensä asukuvailemaan? :) Minä haluan aina suht rauhalliselle paikalle, koska olen muutenkin vaivaantunut kameran edessä ja ohi kulkevat ihmiset eivät ainakaan auta asiaan yhtään...
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti