perjantai 24. maaliskuuta 2017

OBJEKTIIVIRAKKAUS JA KESKIVIIKON ASU

Takki/Jacket -  H&M| Paita/Shirt - Killstar | Housut/Pants - Vero Moda | Kengät/Shoes - DefShop*saatu

Hankin vähän aikaa sitten Olympuksen PEN E-PL7 kameran ja olin päättänyt, että hankin kameraan uuden objektiivin vasta loppuvuodesta, esimerkiksi Blackfriday-tarjouksien aikaan. Minun oli lopulta luovuttava tästä päätöksestäni, koska maanantaina törmäsin Rajalan Manic Monday-tarjouksiin, joista varsinkin yksi tarjous oli sellainen, mitä olin odottanut. M. Zuiko 45mm f1.8. oli alennuksessa ja vain tuon maanantain ajan. Pohdin noin tunnin verran raaskisinko ottaa säästötililtä rahat uutta objektiivia ja lopulta päädyin tilaamaan tuon haaveissa olleen objektiivin.

Hankinta kannatti, koska objektiivi on aivan ihana! Sain lopulta objektiiviin sijoittamani rahat takaisin, kun myin vanhan Tamronin objektiivini, mikä oli jäänyt turhaksi. Kyllä siis kannatti tuhlailla! :).

Keskiviikkona käytiin nopsaan harjoittelemassa uudella objektiivilla kuvaamista ja olin enemmän kuin tyytyväinen niihin muutamaan kuvaan, mitkä otimme. 


Nyt luulen, että pärjään 45mm ja 14-42mm objektiiveilla hyvin ainakin sinne loppuvuoteen asti :). Tai näin ainakin säästötilini toivoo.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti