torstai 30. maaliskuuta 2017

PUTELOT MATKALLE

Reissuun ei ole enää kuin parisen viikkoa aikaa ja olenkin jo hyvin valmistautunut neljän päivän Prahan reissuun. Yleensä olen ylipakkaaja, eli matkalaukkuuni eksyy ihan turhiakin vaatekappaleita ja tavaroita. Nyt päätinkin, että reissuun lähden vain käsimatkatavaralaukulla - apua, en todellakaan tiedä, mitä tästä tulee. 

Vaatteita en ole vielä tarkemmin miettinyt, mutta nyt minulla on kaikki ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet hankittuna. Plussaa siitä, että kaikki löytyi matkakoossa!


Matkakokoisia hiuslakkoja löytyy yleensä hyvin ja tämä olikin helpoin hankinta. Valitsin tällä kertaa kokeiluun Herbinan hajusteettoman hiuslakan, missä pitäisi kuitenkin olla ihan hyvä pito.

Ihonhoitoon minulta löytyi vielä REN:n puhdistusgeeliä ja päivävoide. Yleensä en ole matkoille edes pakannut mukaan päivävoidetta, mutta nyt on pakko, koska ihoni on niin kuiva, että tarvitsee koko ajan kosteutusta.

Löytötexistä löysin Colgaten matkatuubin hammastahnaa sekä Palmoliven pesuaineen. Prismasta taas löysin matkakokoiset shampoon ja hoitoaineen vain TRESemmeltä. Minusta matkakokoisia suihkugeelejä ja hiusten pesuaineita saisi olla valikoimissa enemmän, koska matkailu on niin yleistä eikä aina haluaisi ottaa noita samoja tuotteita mukaan.

Seuraavaksi olisi aika alkaa tutkimaan vaatteita ja pohtimaan, mitkä asukokonaisuudet olivat järkevimmät keväiseen Prahaan. En millään malttaisi odottaa, että pääsisimme jo reissuun! :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti