torstai 9. maaliskuuta 2017

SAFKAILEMASSA AMERIKAN DINERISSALauantaina oli kyllä ihan huippu päivä, kun suuntasimme Lielahteen ostoksille ja syömään. Päädyimme ruokapaikan suhteen tuttuun ja turvalliseen American Dineriin, jossa ei saanut tälläkään kertaa pettyä. Ruoka oli taas herkullista, tunnelma leppoisaa ja palvelu erinomaista. Lauantaina huomasi, että hyvä ruokapaikka jo pelkästään saa hymyn huulille ja mielen paremmaksi :).

Miekkonen valitsi tällä kertaa kalkkunasandwichin, mikä kuulemma oli todella hyvää. Tosin mies pohti, että ilman pekonia leipä ei ehkä olisi ollut ihan niin herkullista. Minä päädyin jälleen kerran tuttuun ja turvalliseen Angus Beef Cheese hamppariin, mikä ei petä koskaan! 

Vaikka American Diner onkin ollut jo pitkään oma lemppariherkuttelupaikkani, niin olisi kiva kokeilla jotain muutakin raflaa Lielahdesta. Nyt siis Lielahden raflojen tuntijat, mihin kannattaisi poiketa syömään? :) 
2 kommenttia on "SAFKAILEMASSA AMERIKAN DINERISSA"
 1. Me käytiin aiemmin tuola dinerissä lounaalla, mutta sitten meijän hampparit oli kerta toisensa jälkeen aina ihan palaneita, niin luovutettiin sen suhteen.. Ollaan käyty sit Pancho Villassa ja Hua Dussa, jossa on lähes pirkkalan kinkkiä vastaava kiinalainen, mun makuun jopa parempi ku pirkkalan, ku tuola on sushibuffet joka päivä! :D Olisitte tullu käymään meijän raksalla ku olitte liikenteessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa kinkissä pitää käydä joku kerta :).
   Voi vitsit, eihän mulla tullut mieleenkään :D! Pitää yrittää muistaa joku viikonloppu, kun taas Tampereella päin liikutaan :D.

   Poista