perjantai 10. maaliskuuta 2017

TUMMA SILMÄMEIKKI


Viikko sitten oli tarkoitus suunnata viettämään hieman pikkulauantaita ja kaipuu tummaan silmämeikkiin oli kova, kun niin pitkään on tehnyt vain vaaleammista sävyistä silmämeikin tai meikki on ollut vain perus arkimeikki. Tällä kertaa en kokeillut eri sävyjä vaan valitsin yhden tumman sävyn Maybellinen The Rock Nudes-luomiväripaletista.Valitsin tummanharmaan sävyn, jossa oli myös kimalletta, mikä sopi hyvin tämmöiseen tyttöjeniltaan. Tumman luomivärin reunat vain häivytin paletin valkoisella sävyllä, ettei meikki jää tönköksi. Tumma luomiväri ei kaivannut kaverikseen kuin rajaukset ja ripsarit, huulet jätin kokonaan meikkaamatta ja lopputulos oli kovasti mieleeni. 

Oli todella mukavaa olla pitkästä aikaa tummassa silmämeikissä, mutta kyllä ensimmäisen tunnin aikana meikkaamisen jälkeen jouduin monta kertaa ihmettelemään meikkiä peilistä, kun se näytti niin omituiselta vaaleampien meikkien jälkeen :). 

Loihditko sinä yleensä tumman silmämeikin, kun lähdet iltaa viettämään vai menetkö enemmän fiiliksen mukaan? :)
6 kommenttia on "TUMMA SILMÄMEIKKI"
 1. Olet todella kaunis. :) Jos lähden viettämään iltaa, niin meikkaan fiiliksen mukaan. Yleensä laitan jotain tummempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :).
   Itsekin hereemmin laitan aina tummemman silmämeikin, koska on kiva irroitella, kun arkimeikki koostuu vaaleammista sävyistä :).

   Poista
 2. Tosi kaunis meikki, en osaa noin hienosti laittaa edes luomaria. Näytät niin kauniilta. <3 Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiia <3. Mukavaa ja rentoa viikonloppua myös sinne! <3

   Poista