maanantai 24. huhtikuuta 2017

#BID2017

Lauantaina oli mukava päivä, kun otimme Terhin kanssa suunnaksi Helsingin ja tämän vuoden Bloggers' Inspiration Day-tapahtuman. Kun sain kutsun tapahtumaan niin en pohtinut hetkeäkään kenet pyytäisin aveciksi ja näpytin Terhille heti viestiä. Onneksi hän lähti mukaan, koska on tuommoiset tapahtumat mukavempi kokea ystävän kanssa :).

Tänä vuonna BID järjestettiin Kattilahallissa, jossa oli hyvin tilaa eri pisteille. Sijainti ei vain ollut kovin passeli ajatellen pitkämatkalaisia - mekin jouduimme hurauttamaan taxilla rautatieasemalta Kattilahalliin ja takaisin. Tuon matkan olisi ehkä kävellyt lämpöisenä päivänä ja, jos olisi ollut enemmän aikaa.

Tällä kertaa osastoja löytyi esimerkiksi Olympukselta, Instrumentariumilta, Happy Joelta, VILA:lta ja Vero Modalta sekä GoGreen:lta. VILA:n ja Vero Modan piste olisi kiinnostanut, mutta piste oli selvästi se suosituin, joten pisteellä oli koko ajan jäätävä jono.

Päivä oli oikein mukava ja tapahtuma kokonaisuudessaan oli kaunis ja mielenkiintoinen. Tämmöisiä lisää! :)

4 kommenttia on "#BID2017"
 1. Kiitos, kun pyysit mut mukaan! <3 Olis kyllä kiva, et tälläsiä päiviä olis useemmin vaikka Tampereellakin, vaikka äkkiä toi junamatkailua meni hyvässä seurassa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tämmöset tapahtumat on ihan huippuja! :)

   Poista
 2. Minun piti sinulle tulla juttelemaan, mutta niin se aika vain hurahti kun tuttuja oli niin hirveästi! Minusta Kattilahalli on yksi parhaimmista BID-paikoista, ihastuin jo viime keväänä sen valoon. :) Itse menin molemmat suunnat bussilla, lähti rautatieasemalta ja pysäkki oli oven edessä Kattilahallilla, kesti 5 minuuttia ja oli halpa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bussi olisi kyllä ollut varmasti hyvä vaihtoehto, mutta meille nynneröille taxi oli helppo :D Oltaisiin onnistuttu varmasti valitsemaan väärä bussi :D.

   Poista