lauantai 8. huhtikuuta 2017

ESSENCE

Törmäsin Nooran blogissa Essencen itsekoottavaan luomiväripalettiin, mikä oli mielestäni oiva keksintö. Mieti, saat luomiväripalettiin juurikin ne neljä sävyä, joista eniten pidät - huippua! Kipaisinkin alkuviikosta Tokmannille, koska muistin nähneeni siellä Essencen kosmetiikkahyllyn. Valitsin luomiväripalettiini neutraalit sävyt, mitkä taipuvat varmasti moneen.Sävyt, jotka valitsin olivat Go Goldie, Apricotta, Peach-party sekä Brownie'licious. Aivan ihanat sävyt! Tykästyin varsinkin hehkuvaan Apricotta-sävyyn.

En voinut olla hankkimatta mattaista huulikiiltoa, koska olen ihastellut näitä niin monessa blogissa. En ole huulikiiltojen ystävä, mutta pohdin, että mattainen huulikiilto olisi varmasti enemmän minun makuuni kuin tahmeat ja tavalliset huulikiillot. Tässä olin oikeassa. Pidin todella paljon Essencen mattaisen huulikiillon koostumuksesta. Ainut, mikä hieman harmitti, että valitsemani Beauty-approved!-sävy ei ollutkaan niin tumma kuin olin ajatellut. No varmasti tulee käyttöä tämmöiselle neutraalimmallekin sävylle.

Tänään olisi tarkoitus lähteä iltaa viettämään, joten taidan tänään loihtia silmämeikin käyttämällä Essencen luomivärejä ja taidan myös kokeilla Bette Boxin mukana tulleita tekoripsiä :). Kivaa lauantaita!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti