maanantai 10. huhtikuuta 2017

ESSENCEN LUOMIVÄRIT TESTISSÄ

Lauantaina esittelin teille meikkipussini uutukaiset, Essencen neljä luomiväriä sekä mattahuulikiillon. Päätin heti lauantaina postauksen kirjoittamisen jälkeen ottaa luomivärit tarkempaan syyniin ja loihdin niiden avulla illan meikin. Käytin tähän meikkiin kaikkia muita sävyjä paitsi Go Goldie-sävyä. Sävyt olivat luomellakin kivat ja kestivät hyvin koko päivän. Pigmenttisyys ei ole kuitenkaan ihan älytön, jos lähdetään vertaamaan vaikka Urban Decayn luomiväreihin. Mutta näillä merkeillä on aika iso hintaero, joten halvalla ei voi saada ihan kaikkea. Olin kuitenkin tyytyväinen Essencen luomiväreihin, ja sävyvalinnat olivat oikeat.

Silmämeikki oli sen verran vaalea, että halusin vielä lisätä hieman "sitä jotain" meikkiin, joten laitoin silmiin Bette Boxin mukana tulleet tekoripset. Ripsien kanssa meikki oli mielestäni sopivampi illan menoihin - harmi vain, ettei valo riittänyt kuvien ottoon enää ripsien laiton jälkeen.

Löytyykö sinulta näitä Essencen luomivärejä?
2 kommenttia on "ESSENCEN LUOMIVÄRIT TESTISSÄ"
 1. Multa ei taida löytyä yhtään Essencen luomiväriä, vaikka muita tuotteita on tullut kokeiltua jonkin verran. Tuollainen nudepaletti voisi olla ihan kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nudepaletteja ei voi olla koskaan liikaa! :D
   Essencen luomivärit ovat arkeen mielestäni hyviä jo ihan hintansa puolesta, mutta omasta mielestäni pigmentti jää näissä niin hailukaksi, ettei sovellu juhlavampaan/tummempaan meikkiin :).

   Poista