tiistai 11. huhtikuuta 2017

INSTAWEEK 14

Päivät sen kuin vähenee ja kohta ollaankin jo yläilmoissa lentelemässä kohti Prahaa! :) Minulla on koko tämä viikko ennen reissua päivät täynnä sovittuja juttuja, mutta toisaalta hyvä, koska näin päivät tuntuvat kuluvan nopeammin. Tänään minulla olisi vielä koulupäivä ennen pääsiäislomaa. Loma tulee kyllä T-A-A-S niin tarpeeseen, koska kohta alkaa taas uusi työharjoittelu, joten stressiä ja jännitystä on varmasti minulle ihan kylliksi tiedossa ennen kesää :).

Nyt on aika lähteä kohti koulua, joten mukavaa tiistaitai! :) Instasta löydät minut @lillil89 nimimerkillä, joten otahan seurantaan :).


1. Maanantain punatut huulet.
2. Sain tulppaaneja, mutta Hämi oli enemmän sitä mieltä, että ne kuuluvat hänelle.
3. Tulipahan ostettua tämän kesän (miten niin aikaisessa?) ensimmäinen jäätelö, Super-laku, mikä ei ollutkaan niin hyvää kuin kakarana.
4. Siisti makuuhuone


1. Koulupäivän nassu.
2. Keskiviikkona oli jännä päivä, kun menin uuteen työpaikkaan oppivuoroon, kun aloitin keikkatyön koulun rinnalle.
3. Ensimmäisen oppivuoron jälkeen suunnattiin ulos syömään ja ruoka oli taas aika huonoa. Paikallisessa, suht uudessa ravintolassa on todella vaihteleva laatu, mikä alkaa hieman kyllästyttämään.
4. Diego taisi olla kipeä, kun tuli syliin makaamaan. Diegohan on yli 4-vuotias ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän jäi syliin makaamaan, kun hänet siihen nostin.


1. Perjantaina ajelin kouluun auringonnousun aikaan.
2. Hämimies rentoilee Menolippu-lautapelin laatikossa.
3. Lauantaina menin porukoille aamupalalle ja otettiin tuttu Scrabble-matsi.


1. Vaari Pihlajalahdella kesällä -41.
2. Lauantaina maisteltiin ihan kamalaa viiniä, mikä piti lopulta kaataa viemäristä alas.
3. 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti