tiistai 11. huhtikuuta 2017

KAHVIA JA MAAILMAN PARANTAMISTA

Se olis viimeinen koulupäivä tältä viikolta lusittu! Onneksi, koska lähipäivinä on vielä niin paljon hommaa, ettei koululle olisi ollutkaan aikaa. 

Eilen minulla oli mukava ilta, kun suunnistimme Hennan kanssa kahville paikalliseen kahvilaan. Alkuperäinen suunnitelma oli, että olisimme lähteneet valokuvaamaan, mutta tuulinen ja sateinen sää vaikutti siihen, että suunnitelmia oli muutettava. Toisaalta ei harmita, että kuvaaminen jäi väliin, koska kahvittelukin oli oikein mukavaa :).

Olimme molemmat olleet vähäisillä eväillä koko päivän, joten ensimmäisenä tilattiin isot kahvit ja mutusteltiin pikkupiirakat, jossa oli tonnikalaa ja eri sipuleita. Piirakka ei sytyttänyt kumpaakaan, koska siinä oli todella kummallinen ja voimakas sivumaku. Jälkkäriksi otettu lime-valkosuklaajuustokakku taas sopi kivasti kummankin suuhun :). Onneksi päätimme puolittaa tuon yhden kakun palan, koska kokonainen pala olisi ollut aivan liian iso makeutensa takia.

Tämmöiset ystävien tapaamiset arjen kiireiden keskellä ovat kyllä henkireikä. Voi, kun elämä ei olisi niin kiireistä kuin se nyt on, niin tämmöisiä hetkiä ehtisi järjestämään enemmän.
4 kommenttia on "KAHVIA JA MAAILMAN PARANTAMISTA"
  1. OOh mikä kakkunen, juuri sellainen ihana lime, josta todella paljon tykkään. Ihania tunnelmakuvia muutenkin. <3 Kivaa iltaa Laura ja terkkuja kisuille <3

    VastaaPoista