sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

LEFFA-ARVOSTELUSSA FURY JA FLORENCE

Päätin aloittaa uuden postaussarjan, nimittäin elokuvista. Olen aina ollut kova katsomaan elokuvia, mutta tämä ei ole kauheasti näkynyt blogin puolella. 

Olemme viimeaikoina käyneet vuokraamassa paljon elokuvia R-kioskilta, nytkin olohuoneen pöydällä makoilee kaksi elokuvaa, mitkä pitäisi tänään katsoa. Olisihan elokuvien katsominen halvempaa Netflixistä, mutta sieltä ollaan hyvät elokuvat jo katsottu eikä valikoima ole uusiutunut.

Mutta aletaanpas nyt käymään läpi, mitä minä pidin Fury- sekä Florence-elokuvista.


Fury-elokuva sijoittuu toiseen maailmansotaan ja pääosassa on esimerkiksi dvd:n kannessakin komeileva Brad Pitt. Juoni oli hyvä ja mielestäni yllättävä sekä teknisesti elokuva oltiin tehty hyvin. Usein taistelukohtaukset ovat typerästi tehtyjä, mutta tässä elokuvassa ne olivat onnistuneet.

Leffa oli mielestäni hyvä ja katsomisen arvoinen, mutta yksi asia minua jäi häiritsemään. Elokuvassa näyttelevä Logan Lerman oli isossa roolissa, oikeastaan tuntui, että hän on leffan isoimmassa roolissa. Siksi mielestäni tuntui typerältä, että kanteen on laitettu tutumpu naama vaikka tuttu naama onkin inasen pienemmässä roolissa. Onhan Brad Pitt legendaarinen, mutta tässä nyt vähän paistaa se läpi, että tunnetulla näyttelijällä yritetään saada enemmän rahaa elokuvasta. Oikeastin kanteen olisi mielestäni pitänyt laittaa Logan Lerman tai sitten Logan Lerman sekä Brad Pitt.


Sitten olisi vuorossa viimeisin katsottu elokuva, Florence. Sanoisinko näin lyhyesti: kroohpyyh... Florence-elokuva ei sytyttänyt missään kohtaa ja oikeastaan toivoin, että leffa loppuisi mahdollisimman pian. Leffa aiheutti myös myötähäpeäntunteita, mikä teki elokuvan katsomisesta tuskaista.

Elokuva on tositarina Florence Foster Jenkinsistä, joka piti itseään mahtavana laulajana ja halusi suureksi oopperalaulajaksi. Ikävä kyllä Florencella ei ollut ollenkaan kaunista lauluääntä, mikä aiheutti sen, että kuulijat pitivät häntä huvittavana ja viihdyttävänä huonon lauluäänen takia.

Meryl Streep on todella hyvä näyttelijä eikä hän nytkään pettänyt. Jos siis jotain hyvää haen tästä elokuvasta, niin se oli Meryl Streep.

Florence-elokuvaa ei tarvitse enää toista kertaa katsoa ja olen onnellinen, etten mennyt tätä katsomaan elokuvateatteriin.

Oliko näistä kumpikaan elokuva sinulle tuttu? :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti