sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

LEFFA-ARVOSTELUSSA NAPAPIIRIN SANKARIT 2


Viime viikonloppuna kävimme sunnuntaiksi vuokraamassa jälleen pari leffaa, joita emme olleet aikaisemmin katsoneet. Tällä kertaa leffa-arvostelussa on vain toinen näistä elokuvista, koska toinen oli niin huono, että lopetin heti alkuun sen katsomisen.

Olemme molemmat nähneet Napapiirin sankarit 1-elokuvan, mutta vielä oli näkemättä kakkos osio. Ensimmäinen Napapiirin sankarit oli kummankin mieleen ja jopa minä, suomalaisten elokuvien vihaaja, pidin siitä.

Napapiirin sankarit 2-leffassa oli tutut näyttelijät, joista varsinkin Jussi Vatanen ja Timo Lavikainen ovat mieleeni. Vaikka leffassa edelleen seikkaili hyvät näyttelijät, niin tämä 2.leffa ei säväyttänyt ollenkaan niin paljon kuin ensimmäinen. Jotkin kohtaukset ampuivat ihan liikaa yli, mikä varmasti on tarkoituskin, mutta omaan huumoriin kaikki jutut eivät enää mahtuneet.

Napapiirin sankarit olisi mielestäni pitänyt jättää ensimmäiseen elokuvaan, mutta toinenkin elokuva oli katsomisen arvoinen. Yleensähän se vain on niin, ettei jatko-osista saada tehtyä enää niin hyvä tai suosittuja kuin ensimmäinen leffa on ollut.

Oletko sinä nähnyt näitä Napapiirin sankarit-elokuvia, mitä pidit?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti