lauantai 1. huhtikuuta 2017

MAALISKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Helmikuussa sain kulutettua loppuun useammankin tuotteen, mutta maaliskuu oli selvästi huonompi kuukausi. Loppuneita tuotteita kertyi viisi kappaletta. Okei, tällä hetkellä minulla oli parikin puteloa, joissa on enää yhteen tai kahteen käyttökertaa ainetta, joten luulenpa, että huhtikuun loppuun kulutetuissa nähdään taas monen monta purnukkaa.


Alkukuusta minulta loppui heti Garnierin hennoille hiuksille tarkoitettu hoitoaine. Hoitoaine ei sen suuremmin säväyttänyt, mutta purkki oli oikein söpö.

Jonkun kuukauden Bette Boxissa tuli Biozellin rakennesuihke, mikä oli aivan ihana! Tämä suihke toi hyvin volyymia hentoon ja lättänään tukkaan.


Kokeilin pitkästä aikaa Rexonan deodoranttia, mikä oli ihan hyvä tuote. Ainut oli dödön tuoksu, johon oma nenäni kyllästyi todella nopeasti ja kaipasinkin hyvin nopeasti uutta dödöä käyttöön.

Bette Boxin mukana on tullut joskus myös RFSU:n suihkugeeli intiimialueelle. RFSU:n tuotteet olen todennut muutamaan otteeseen hyviksi tuotteiksi enkä tästäkään mitään huonoa sanottavaa löytänyt.

Lumenen Blueberry kulmakarvageeli kesti minulla todella pitkään ja tätä tulen hankkimaan jatkossakin. Geeli piti hyvin kulmakarvat aisoissa, eikä karvat sojottaneet minne sattuivat. 

Maaliskuun aikana loppuneista tuotteista Biozellinen rakennesuihke oli sellainen, mikä vei sydämeni, joten sitä tulen jatkossakin varmasti hankkimaan :). Oliko näissä tuotteissa joitain sinulle tuttuja purkkeja? :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti