keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

MAYBELLINE THE FALSIES PUSH UP ANGEL RIPSIVÄRI

Vihdoinkin sain korkata Bette Boxin mukana tulleen Maybellinen The Falsies Push Up Angel ripsivärin, mikä on saattanut hieman jo kuumotella meikkipöydällä. Rakastan testailla ripsivärejä ja tämä ripsiväri jotenkin sytytti jo pelkän ulkonäkönsä puolesta. 

Kun avasin vihdoinkin ripsivärin, niin hieman järkytyin hyvin kapeaa harjaa. Yleensä en tämmöisistä ripsiväriharjoista välitä, koska tykkään käyttää pitkille ripsille tuuheaa harjaa.Maybellinen ripsiväri kuitenkin ylitti ennakko-odotukseni, koska harja sopi hyvin pitkille ripsille. Ripsiväriä levittyi hyvin, ehkä turhankin hyvin, koska tämän ripsivärin saa laitettua todella helposti paakulle ja se ei ole nättiä. 

Nyt, kun olen käyttänyt muutaman päivän ajan Maybellinen The Falsies Push Up Angel ripsiväriä niin voin todeta, että voisin tätä ripsiväriä jatkossakin ostaa. Tämäkään ripsiväri ei kuitenkaan päihitä lemppariani, Lumenen True Mystic Volume ripsiväriä :).

Oletko kokeillut tätä Maybellinen ripsiväriä?
2 kommenttia on "MAYBELLINE THE FALSIES PUSH UP ANGEL RIPSIVÄRI"
  1. Mäkin olen yleensä aika epäluuloinen tollaisten ihan pikkuharjojen suhteen :D Mutta se johtuu siitä, että mulla on itsellä niin vaatimattomat ripset. Tosin riisiniöljy on kyllä tuuheuttanut ripsiä näkyvästi, mutta en mä ihan vielä sun ripsien tasolle pääse ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti ihan Googlettaa risiiniöljyn käyttö kauneudenhoidossa ja multa on mennyt ihan ohi, mihin sitä voi käyttää :).

      Poista