perjantai 21. huhtikuuta 2017

PRAHA 2.OSA

Prahan reissun toinen kokonainen päivä sijoittui sunnuntaille, jolloin olikin hieman kylmempi sää. Oikeastaan niin kylmä sää, että minun piti kiiruhtaa New Yorkeriin ostamaan paksumpi paita nahkatakin alle ja tuliaiskaupasta hommasi sateenvarjon, kun kylmä kevätsade pääsi yllättämään.

Päivä oli kuitenkin oikein mukava. Menimme koko porukka tutustumaan Petřín kukkulaan. Ylös ei koko porukka jaksanut kavuta, joten menimme ylös köysiratavaunulla. Alas sitten käpsyttelimme hiljuksiin.

Sunnuntaina kävimme myös aamulla tutustumassa Vanhankaupungin aukioon, jossa sijaitsee tähtitieteellinen kellotorni. Käväisimme tornin huipullakin ihastelemassa maisemia, mutta itse en uskaltanut mennä ulos maisemia katselemaan vaan viihdyin hyvin tornin sisäpuolella. Onneksi mies uskalsi mennä kameran kanssa ulos, joten saimme edes muutaman kuvan ikuistettua Prahan kaupungista.

4 kommenttia on "PRAHA 2.OSA"
 1. Ihania kuvia, vähänkö tuli ikävä! Oltiin Prahassa viime syksynä ja totaalisesti rakastuin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Praha oli kyllä kaunis kaupunki :).

   Poista
 2. Upea Praha! :) En ole koskaan käynyt, mutta ehkä joskus tuonne matkustan <3 Niin monet ovat kehunneet Prahaa ja siellä näyttää niin kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä ja mikä parasta, niin siellä on hyvin edullista! :)

   Poista