sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

RAITASUKAT


Kun opettelin villasukkien kutomisen joululomalla, niin olen sen jälkeen oikeastaan tehnyt villasukkia vain muille. Pari viikkoa sitten päätinkin, että nyt on aika kutoa itsellenikin sukat. Valitsin langaksi Novitan 7 veljestä Raita-langan sävyssä Punatulkku. Taisin olla hieman värisokea, koska kaupassa langan punainen sävy oli tummanpunainen, mutta tuohan on enemmänkin pinkkiin taittavaa. No ei se haittaa, kivat sukat Raita-langasta kuitenkin tuli :).

Ulkonäöllisesti sukat ovat kivan näköiset, mutta vielä minulla on treenaamista oikean koon arvioinnissa ja toteuttamisessa. Vaikka testailinkin sukkia koko ajan jalkaan, niin silti sukista tuli hieman liian isot. 

Eilen aloitin uuden villasukkaprojektin, nimittäin yritän kutoa isälleni villasukkia... Tämä voi olla sellainen haaste, mitä en saa koskaan valmiiksi, koska isän jalankoko on iso, todella iso... Onko teillä jotain neulontaprojektia menossa? :)
4 kommenttia on "RAITASUKAT"
  1. Aivan ihanat sukkaliinit, en vaan osaa kutoa, en millään, joten arvostan kaikkia jotka osaa. <3 Ihanaa uutta viikkoa Laura <3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Niin on, miellyttivät myös omaa silmääni :).

      Poista