tiistai 25. huhtikuuta 2017

TUULISEN PÄIVÄN ASU

Takki/Jacket - ONLY | Laukku/Bag - H&M | Paita/Shirt - H&M | Farkut/Jeans - H&M | Kengät/Shoes - Nelly

Viime viikon torstaina käväisimme Tampereella ja huh hei, mikä tuuli tuona päivänä oli! Kaupungilla kävellessä piti pitää takista kiinni, etten muistuttaisi wannabe supersankaria viittoineen - ihan ei tuollainen avomallinen takki sovellu kovalle tuulelle.

Päivän asu näytti hyvältä, mutta pitää sanoa, etten viihtynyt tuossa asussa kovin hyvin. Värit ja sävyt olivat kohdallaan, mutta esimerkiksi matalavyötäröiset farkut eivät ole enää mieleeni. Ennen en muita farkkuja ostanutkaan ja korkeavyötäröiset farkut olivat kamalia mummofarkkuja. Kun kerran menin ostamaan yhdet korkeavyötäröiset farkut, niin aloin ymmärtämään mummoja. Korkeavyötäröiset farkut ovat niin mukavat jalassa! Ei ole pelkoa, että vilauttelisi ja farkuista saa kaivattua tukea ei niin kiinteille kropan alueille.

Ajattelin ottaa siskoni kanssa kirppispöydän Tampereelta varmaankin ensikuussa ja pohdiskelin, että käyn kaikki farkkuni läpi ja kiikutan kirppikselle varsinkin matalavyötäröiset farkkuni. Miksi säilyttää enää sellaisia farkkuja, joissa ei viihdy? Nämä H&M:n farkut aion säilyttää siihen asti, että löydän tilalle toiset yhtä kivan näköiset vaaleat revityt farkut, korkealla vyötäröllä.

Millaisia farkkuja sinä yleensä suosit?

 
6 kommenttia on "TUULISEN PÄIVÄN ASU"
 1. Todella kiva asu! :) Mä tykkään tuosta takista sekä farkuista! Haluaisin myös itsekkin kokeilla korkeavyötäröisiä farkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina :). Itsekin tykkäsin takun ja farkkujen yhdistelmästä :).

   Poista
 2. Vitsi nuo kengät on mageet ja niissä on just sen verran korkoa, että tykkään. :) Mukavaa päivää Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja plussaa, että ne ovat mukavat jalassa :).
   Samoin sinne <3

   Poista
 3. Tykkään ihan simona revityistä farkuista vaikken niitä voi ite pitää ku aina astun jostain reiästä läpi ku puen niitä jalkaan -tai näin on käynyt 2 reikäfarkuille ja ne on ollu about entiset sen jälkeen! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, joo mulla on käynyt toi monet kerrat, mutta onneksi en ole ehtinyt rusauttamaan koko jalkaa reiästä läpi :D.

   Poista