sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

WEDNESDAY WITH ME

Klo 7:00 Kissat tulevat herättelemään ja säikähdän jo, että olen nukahtanut pommiin, kun verhojen raosta tulee niin paljon valoa. Onneksi näin ei ole kuitenkaan tapahtunut ja minulla olisi ollut vielä 30 minuuttia aikaa nukkua ennen herätystä. Ei auta kuin nousta ylös ja mennä väsäämään kissoille ja itselleni aamupalat. Käyn kurkkaamassa keittiönikkunasta millainen sää ulkona on ja näen maassa jotain inhottavaa valkoista...

Klo 7:30 Parkkeeraan koneen äärelle lueskelemaan blogeja ja sähköposteja, samalla mutustelen ruisleipää.

Klo 8:30 Alan laittamaan itseäni kuntoon ja kuvailen muutamia juttuja blogia varten. Kello on vielä sen verran vähän, että istahdan vielä koneen ääreen.Klo 10 Valkkailen vaatteet ja pohdin tarkenisiko ulkona kevättakissa ja mekossa. Päätin, että tarkenee ja lähdin mekko päällä viilettämään poikaystäväni luo. Napsimme asukuvat ja hörppäsemme kahvit ennen kuin lähden juna-asemalle.

Klo 11:17 Seisoskelen juna-asemalla ja aurinko lämmittää mukavasti vaikka ulkona puhaltaakin kylmä tuuli. Juna tulee ajallaan ja pääsen pitkästä aikaa nauttimaan junamatkasta.

Klo 11:50 Pääsen Tampereen rautatieasemalle, josta lähden viilettämään kauheaa kyytiä kohti Frenckellin aukiota, jonka laidalla hammaslääkärini vastaanotto sijaitsee. 

Klo 12 Istahdan odotustilaan ja kiroa taas kiirettäni, kun omaan aikaani on vielä 30 minuuttia aikaa. Kulutan ajan Instagramia selaillen ja Candy Crushia pelaillen.

Klo 13 Lähden kiertelemään hieman kauppoja ja päätän kävellä Stockalle hieman pienempiä katuja pitkin. Nautiskelen kaupunkifiiliksestä ja ihanasta kaupungista. Pysähdyn Patosillalla ottamaan kuvan Instagramiin kauniista Tampereesta. Poikkean Stockalla vaihtamaan rahat Prahan reissua varten, minkä jälkeen menen kadun toiselle puolelle tutkimaan Suomalaisen kirjakaupan valikoimaa. Kaupasta ei löydy mitään, joten suuntaan Panchoon syömään.

Klo 14 Törmään Hämeenkadulla tuttuun, jonka kanssa vaihdamme nopeat kuulumiset. Lähden jo rautatieasemalle istuskelemaan, koska jalat ovat oudokseltaan tullut kipeäksi nilkkureista.Klo 16 Pääsen takaisin kotiin ja vaihdan kotivaatteet päälle. Siivoilen hieman ja laitan kahvin tippumaan.

Klo 16:40 Vanhempani tulevat käymään tsekkaamaan kissojen ruokinnan ja muut tarpeelliset asiat, joista heidän tulee huolehtia matkani ajan. 

Klo 18 Porukat lähtevät, joten suuntaan taas koneelle. Alan käymään läpi päivän asukuvia sekä muita kuvia, mitkä ovat vielä muokkaamatta. Kuvien muokkaamisen jälkeen alan kirjoittamaan postauksia valmiiksi.


Klo 19:18 Suuntaan suihkuun.

Klo 20 Huomaan alkavani jänskäilemään seuraavan päivän työvuoroa. Alan pelaamaan, jotta ajatukset eivät olisi huomisessa. Lämmitän vielä hieman kalakeittoa "iltapalaksi".

Klo 21:18 Sammutan koneen ja menen pesemään päivän meikit pois. Pakkaan työrepun valmiiksi aamua varten ja kömmin sänkyyn. Asetan kellon herättämään 6:30, jonka jälkeen nukahdankin todella nopeasti.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti