maanantai 1. toukokuuta 2017

HUHTIKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Se olisi 1. toukokuuta! Tänään olemme saaneet onneksi nauttia auringonpaisteesta koko päivän ja toivon, että kokonaisuudessaan toukokuu tarjoaisi meille lämpimiä päiviä :).

Ajattelin käydä heti näin kuun ensimmäisen päivän kunniaksi viime kuussa loppuneet tuotteet läpi. Tällä kertaa puteloita tyhjeni yhteensä kymmenen.1. & 2. Garnier Fructisin Grow Strong shampoo ja hoitoaine - Nämä olivat ihan perus hyvät shampoo ja hoitoaine, mutta eivät tuoneet mitään vau-fiilistä.

3. Rituals... The Ritual Of Sakura vaahtoava suihkugeeli - Sain tämän suihkugeelin siskoltani joululahjaksi ja tästä suihkugeelistä tuli yksi lemppareistani! Tuoksu oli miellyttävä ja minä vain rakastan tämmöisiä vaahtoutuvia suihkugeelejä. Tätä voisi uudestaankin hankkia!

4. LV hajusteeton hiuslakka - Ostin töiden takia hajusteettoman hiuslakan ja tämä LV:n lakka oli hyvä. En tosin ymmärrä tuota hajusteeton-sanaa hiuslakkapurkkien kyljissä, kun tuntuu, että kyllä ne hajusteettomatkin lakat haisevat pahasti.


5. TRESemmén lämpösuojasuihke - Minun vakio lämpösuojasuihke on tämä TRESemmén suihke, koska näitä saa matkakokoisina, joten kokonsa puolesta tämä on oiva tuote. Lämpösuojasuihke on helppo ottaa mukaan ja tämän kokoinen putelo on minun tarpeisiini ihan passeli.

6. Yves Rocherin eyeliner - Tämä YR:n eyeliner vei nopeasti sydämeni kapean kärkensä ansiosta ja eyelinerilla sai loihdittua todella tarkasti kapeat rajaukset. Eyeliner vain kuivu liiankin äkkiä, mikä toi tuotteelle ison miinuksen.

7. Maybellinen DreamMat puuteri - Olin todella tyytyväinen, että Maybellinen puuteri vihdoinkin loppui! Puuteri ei vain tuntunut olevan kovinkaan laadukas ja puuteri lohkeili todella aikaisin, kun purkissa oli vielä hyvänkin verran puuteria jäljellä.

8. Lumenen puuterimainen kulmakarvaduo - Tämä kulmaväripaletti kesti minulla tosi pitkään ja olinkin tähän todella tyytyväinen. Kulmiin käytin enemmän tummaa sävyä ja vaaleaa sävyä saatoin vain laittaa luomiin arkimeikin yhteydessä.

9. Maybellinen Super Stay meikkivoide - Ostin tämän meikkivoiteen hyvässä alennuksessa, enkä laittanut meikkivoiteelle suuria odotuksia. Onneksi, koska meikkivoide ei ollut mieleeni. Maybellinen meikkivoiteen peittävyys ei ollut ollenkaan niin hyvää kuin esimerkiksi Lumenen meikkivoiteissa ja muutenkaan meikkivoide ei sytyttänyt.

10. I Love... Raspberry&Blackberry suihkugeeli - Sain tämän suihkugeelin osana mieheni siskon joululahjaa, johon kuului muitakin I Love...-tuotteita. Ensin meinasin säästää tämän matkakokoisen suihkugeelin Prahaan, mutta en malttanut olla testaamatta suihkugeeliä aikaisemmin, koska minä vain rakastan I Love...:n suihkugeelejä. Suihkugeelin tuoksu oli ihana (jälleen kerran), joten varmasti voisin tätä suihkugeeliä hankkia isommassakin koossa.
2 kommenttia on "HUHTIKUUN LOPPUUN KULUTETUT"
  1. Hyvä määrä tuotteita :) Oon monta kertaa miettinyt et miks noissa kulmakarvaseteissä on aina sopivan tumma väri ja sitten joku ihan tuhottoman vaalea, jota ei meinaa saada käytettyä vaikka sitä käyttäis kuinka :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä samaa mäkin oon miettinyt :D. Mulla olis ollut tota vaaleaa sävyä vielä hyvän verran jäljellä, mutta se hajos palasiks, kun toi tumma sävy loppu :O

      Poista