tiistai 2. toukokuuta 2017

HUHTIKUUN PARHAIMMAT

Huomenta! Huhtikuussa tapahtui vaikka mitä kivaa, mutta olen kyllä todella tyytyväinen, että olemme siirtyneet toukokuuhun. Huhtikuu ei vain ole ikinä kuulunut lempikuukausiini ja toukokuu on jo niin paljon lähempänä kesää kuin huhtikuu, joten odotan paljon tältä kuukaudelta :).

Huhtikuussa oli niin paljon mukavia asioita, että oli vaikea rankata tähän postaukseen ne parhaimmat asiat. Tässä kuitenkin oma lopputulokseni :).

Huhtikuun paras reissu: Ehdottomasti Praha! Tämä oli minun ja mieheni ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatkamme, joten jo senkin takia reissu oli ihana.


Huhtikuun paras meikki: Tämä meikki nousi suosikikseni punaisen huulipunansa ansiosta. Tummat punat ovat minulle vieraita, joten hämmästyin kuinka hyvin viihdyin tummanpunaisissa huulissa :).


Huhtikuun paras herkku: Paras herkku oli vaikea valinta, mutta lopulta päädyin tähän lime-valkosuklaakakkuun, mitä nautiskeltiin Hennan kanssa eräänä huhtikuisena iltana.


Huhtikuun paras tapahtuma: Huhtikuussa käväistiin Terhin kanssa Bloggers' Inspiration Day-tapahtumassa, kun sain sinne kutsun. Päivä oli ihan huippu, joten ehdottomasti tämä tapahtuma piti nostaa kuukauden parhaimpiin asioihin!


Huhtikuun paras asu: Kuukauden parhaimmaksi asuksi valitsin tämän asun, missä on osana rikotut farkut. Asu ei ollut ehkä mukavuudeltaan parhain asu, mutta silmää se miellytti eniten.


Mikä oli parasta sinun huhtikuussasi? :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti