tiistai 16. toukokuuta 2017

INSTAWEEK 19

Olen ollut aina suhteellisen aktiivinen Instagramin käyttäjä ja tällä tarkoitan sitä, että selaan seuraamieni käyttäjien uusimmat kuvat useamman kerran päivässä. Kuvia latailen sovellukseen vaihtelevasti. Nyt kuitenkin Instan käyttö on räjähtänyt ihan uusiin ulottuvuuksiin, koska Instan tarinat on niin koukuttavia! Mitä mieltä te olette Instagramin tarina vaihtoehdosta, onko mielenkiintoinen vai jätättekö katsomatta? Minun mielestäni tarinat tuovat Instaan kaivattua vaihtelua.


1. Alkuviikko aloitettiin mustavalkoisissa tunnelmissa.
2. Hämi toi kaverinsa myös nukkumaan sänkyyn.
3. Keskiviikkona vietettiin erilainen työpäivä, kun oli Lauran päivä, joten aamulla leivottiin muffinsseja ja iltapäivällä ulkoiltiin valokuvasuunnistuksen parissa.
4. Keskiviikon nassu.


1. Perjantaina käytiin leffassa, minkä jälkeen suunnattiin Speakeasyyn syömään. Ruoka oli hyvää, mutta itse tilasin annoksen, josta pyysin ottamaan kolme ainesosaa pois. Kun ruoat tulivat, niin huomasimme minun hampurilaisessani olevan kaikki ainekset, joita en halunnut, paitsi yksi. Tämä hieman ärsytti, koska olisi kiva saada sellaista ruokaa, mitä tilaa. Onneksi kuitenkin tilaukseni oli nirsoustilaus eikä allergiatilaus, sillon tuo ei olisi naurattanut ollenkaan. 
2. Lauantai kului aamuvuorossa.
3. Kummatkin pojat pötköttelivät sunnuntaiaamuna sängyssä.


1.-2. Äitienpäiväkakku.
3. Sunnuntaina katseltiin leffaan ja taas Diego parkkeerasi jalkojeni päälle.
4. Sunnuntaina käväistiin mökillä, jossa ikuistin sinisen hetken.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti