tiistai 9. toukokuuta 2017

LAHJAIDEOITA


Nyt alkaa olla viimeiset hetket hankkia äidille lahja sunnuntaiksi, koska kaikkihan varmasti muistaa, että äitienpäivää vietetään viikonloppuna. Minä olen jo lahjan äidille hankkinut, mutta päätin kuitenkin koota lahjakollaasin blogiin, jos joku kaipailee lahjaehdotuksia.

1. Aina, kun mietin lahjoja niin ensimmäisenä minulle tulee mieleen hajuvedet. Omalle äidilleni valitsisin Giorgio Armanin tuoksun, jossa tuoksuu esimerkiksi ruusu, vanilja ja freesia.

2. Äidille voisi hankkia jonkunlaisen hemmottelulaitteen, esimerkiksi jalkakylpylaitteen. Iltaisin äiti voisi esimerkiksi tv:tä katsoessaan nautiskella hierovasta jalkakylpylaitteesta.

3. Keväisin aloitetaan pihan kuntoon laittaminen, joten ilahduta äitiäsi puutarhakirjalla, jos äitisi on innokas viherpeukalo.

4. Kesällä on ihana nauttia terveellisiä juomia, joten hyvä lahja voisi olla mehulinko, jolla äiti saa hurauttaa juuri sellaiset mehut kuin itse haluaa.

5. Äitiä voi hemmotella myös Ritualsin tuotepaketilla.

Unohdin kollaasiin lisätä yhden lahjaidean, jonka kerroin asiakkaalleni viime viikolla. Ehdotin hänelle, että hankkii kukkaruukun (ehkä hieman erilaisemman tai uniikin) ja hankkii ruukkuun sopivan ruukkuruusun. Ruukkuruusut ovat todella yleisiä äitienpäivälahjoja ja ovathan nuo kukat todella upeita! Oma äitini rakastaa kukkia, joten todennäköisesti käyn vielä sunnuntaiksi hakemassa hänelle myös ruukkuruusun.

Oletko sinä jo hankkinut äidille lahjan? :)
4 kommenttia on "LAHJAIDEOITA"
 1. Rituals ja tuo Si tuoksu, aivan ihania ja jalkakylpy kelpaisi tai sellainen jalkahierontalaite. Huomenna menen mummia tervehtimään ja vien suklaata ja kukkia ja leikkaan mummin hiukset. Ihanaa päivää Laura <3

  VastaaPoista
 2. Me ostettiin lahjat jo ihan paniikissa viime viikolla - koska mä olin ihan pihalla lomani takia,että mikä päivä ja mikä valuutta - luulin äitienpäivän olevan jo viime viikonloppuna :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mutta ei ainakaan jäänyt viime tippaan! :D

   Poista