keskiviikko 24. toukokuuta 2017

SUNNUNTAIN VAPAAPÄIVÄ


Sunnuntaina heräsin valoisuuteen jo hyvissä ajoin, joten kömmin sohvalle hyvän aamupalan kanssa ja avasin Netflixistä Designated Survivor-sarjan. Avasin parvekkeen oven kissoille ja samalla sain itsekin nauttia lämpöisestä ilmasta.

Koska sunnuntai oli ainut vapaapäiväni koko viikkona, niin halusin ottaa siitä mahdollisimman paljon irti ja tehdä niin paljon kaikkia eri juttuja kuin vain pystyin.
Suuntasimme puolenpäivän aikaan Muroleen kanavalle syömään makkaraperunat, mitkä olivat kyllä iso pettymys. Onneksi ilma oli niin hyvä, ettei huono ruoka haitannut ollenkaan. 

Ruoan jälkeen hyppäsimme autoon ja päätimme ajella katsomaan, mitä löytyy Teiskosta - okei, saatoimme myös lähteä Teiskoon metsästämään jäätelöä. Teisko oli siitä mielenkiintoinen paikka, että meille on edelleen mysteeri, missä tuon kylän keskusta oikein oli. Saimmekin jäätelömme vasta meidän kotikaupungissa.


Poikkesimme R-kioskilla hakemassa elokuvan ja kömmimme leffan ajaksi sohvalle. Hauskan leffan jälkeen lähdimme hieman urheilemaan ja menimme heittelemään yhden kierroksen fribaa läheiselle fribakentälle.

Myöhemmin illalla lähdimme hautausmaalle kävelemään ja tutkimaan vanhoja hautaristejä ja -kiviä. Onko jollain muulla näin outo harrastus? Itseäni vain jokin viehättää varsinkin vanhoissa hautaristeissä ja niiden kuluneissa teksteissä.

Sunnuntaina oli juuri täydellinen kesäpäivä ja tämmöisiä vapaapäiviä haluan viettää tämän kesän aikana. Kesällä on ihan parasta lähteä ajelemaan, nauttimaan säästä ja tutustumaan erilaisiin kesäkahviloihin.

Seuraava vapaapäiväni osuu huomiselle, joten toivotaan, ettei koko päivä olisi niin harmaata ja sateista kuin on luvattu.Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti