perjantai 12. toukokuuta 2017

TOUKOKUUN BETTE BOX

Voi vitsit olin toissapäivänä fiiliksissä, kun avasin tämän kuun Bette Boxin! Boxista löytyi normaalia enemmän tuotteita ja tuotteet eivät todellakaan olleet tylsimmästä päästä. Tämän kuun boxi nousi heti omaksi suosikikseni tämän vuoden boxeista :).


Boxista löytyi jo minulle tuttu Lumenen Nordic Chich väritön kulmageeli. Itse hankin aina ruskean kulmageelin, mutta eiköhän tämä väritönkin minulle passaa, koska käytän kulmageeliä oikeastaan vain juurikin sen takia, että kulmakarvat pysyisivät aisoissa eivätkä sojottaisi minne sattuu.

Pitkäaikaistilaajia hemmoteltiin Lumenen Valo Glow Reveal kirkastavalla&silottavalla kosteusvoiteella. Olen paljon lukenut Valo-sarjasta, joten on mielenkiintoista päästä testaamaan sarjan kosteusvoidetta.

Erikoisin tuote boxin tuotteista oli yllärituote (yllärituotteita tuli boxissa 2 kappaletta), Salus Detox BIO-puhdistusjuoma. 

Kesän auringonpaistetta varten boxiin oltiin laitettu Ultrasunin voide kasvoille, jossa suojakerroin on 30.

RFSUlta oltiin valittu tässä kuussa Intim Easy Shave sekä Intim Cooling Balm. Molemmat tuotteet ovat tuttuja ja hyväksi todettuja.

Boxiin oltiin laitettu myös Avéne Tolérance kosteuttava ja rauhoittava voide, mikä ei sisällä säilöntäaineita, väriaineita, hajusteita tai emulgaattoreita.


Juuri esittelin teille pari kuivashampoota, joita olen testaillut ja nyt sain kokeiluun kolmannen kuivashampoon, Schwarzkopfin GOT2B Fres It Up kuivashampoo. Tämä putelo on ihanan kesäinen!

TRESemméltä löytyi matkakokoiset Keratin Smooth shampoo ja hoitoaine, joita jo eilen testailin. Molemmat tuotteet tuntuivat hyviltä ja riittoisilta, pieni määrä kumpaakin ainetta riittää hyvin yhteen pesukertaan.

Hiuksia hemmoteltiin Alterna Caviarin CC-voiteella, mikä esimerkiksi kosteuttaa, antaa kiiltoa sekä vahvistaa hiusta.

Toinen yllärituote oli miedosti hajustetut Ob:n pikkuhousunsuojat.

Minä en osaa heti sanoa suosikkiani tästä boxista, koska tuotteita oli niin monta ja kokonaisuus oli mielestäni hyvä. Mitä mieltä sinä olit toukokuun Bette Boxin sisällöstä? :)
2 kommenttia on "TOUKOKUUN BETTE BOX"
  1. Oi, toi Lumenen kosteusvoide on varmasti hyvä! <3 Ompa jännä,että meillä on osa tuotteista ihan eri tuotteita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin kurkata sun blogista, mitä tuotteita sulle tuli :).

      Poista